2777
2789
لباسشویی ال جی و سامسونگ ۸ تومنه انقدر گردش نکن تنمون میلرزه

خب به جاش عزیزم خیلی چیزا رو نگفت که واقعا گرونم هستن مثل بخارشو و توسترو ماکروفر اتوپرس همینا بیست تومن میشن

بعضی وقتا با خودم فکر میکنم چطور این حجم از نفهمی تو کله به این کوچیکی جا شده😐

من سال ۹۳ ،۱۵۰ تومن شد جهزیم بازم از یه سری چیزام راضی نبودم، دوستانی که می گن ۳۰ تومن چطوری ابرومند میشه اونوقت؟؟؟

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو با شورت قرمز میری😐😂

لنتي😂😂😂

نه خداييش من اولين بچه هم هستم بابام داره سنگ تموم ميزاره و اينکه من خيلي چيزاي اضافيو خودم دارم خط ميزنم بستگي به منطقه هم داره اينجايي که ما هستيم قيمتا خوبه نسبت به جاهاي ديگه.يکي از شهرستاناي تهران هستم

۳۰ یخچال  ۱۰ گاز  ۱۰ لباسشویی ۵ فرش وسایل اشپزخانه حداقل ۱۵ مبل ۱۰ تی وی ۱۰ سرویس خ ...

والا ۱۰ میلیون گاز????بهترین مارک گاز فر ۶ تومنه. تازه مگه مجبوری ۶ تومن بدی ب گاز والا خود مغازه دار گفت با ۳ تومنیش هیچ فرقی نداره فقط پول مارکشو میگیره

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم

بستگی ب خانواده و شرایط و موقعیتت دار...

دوستم عید عروسیش بود ...چهل تومن م نشد...هیچ جنس مارک و درست حسابی م نداشت...

اونیکی دوستم ۱۸۰شد ک نسبتا خوب بودو جنس های الجی زیاد داشت..

ولی من خودم سه سال پیش خریدم ۱۰۰تومن ک الان با۳۰۰تومنم نمیشه خرید جنس هامو...

بخدامنم ازحرفش تعجب میکنم

پشمام ریخت

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐اگه با امضام خندیدی یه صلوات برای اینکه کارام جور بشه تا عید عروسی کنم میفرستی؟ 🥺
خب به جاش عزیزم خیلی چیزا رو نگفت که واقعا گرونم هستن مثل بخارشو و توسترو ماکروفر اتوپرس همینا بیست ...

آخه بخار شو اگه نباشه نمیشه زندگی رو شروع کرد یا مثلا توستر و مایکروفر هر دو باس باشه???

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم
خب به جاش عزیزم خیلی چیزا رو نگفت که واقعا گرونم هستن مثل بخارشو و توسترو ماکروفر اتوپرس همینا بیست ...

ااتو پرس بخارشور که اصلا مصرف نمیشه من خریدم یه بار هم استفاده نکردم اینا وسایل الکیه

منم در حال خرید جهیزیه ام.تا الان سعی کردم همه چیزو خوب بگیرم حدودا ۹۰ تومن شده فقط پرده هام مونده و چندتا چیز کوچیک دیگه.البته سرویس چوب کامل یخچال و فرش رو شوهرم خرید

دل مرنجان که زهردل به خدا راهی هست
میشه ازخونت یه عکس بزاری ببینم سال ۹۳ ۱۵۰‌ملیون چی خریدی

تمام فرشای من دستبافه تبریزه 

یخچالم ویرپول امریکاس اون سال ۱۵ تومن شد 

سرویسه چوبم تماما چوبه راشه 

من‌نمی گم عینه مال من ولی الان با ۳۰ تومن ۳ تا تیکه یخچال و‌ماشینام نمیشه خرید 

کفش  ۷۰-۸۰ لازمه

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
من سال ۹۳ ،۱۵۰ تومن شد جهزیم بازم از یه سری چیزام راضی نبودم، دوستانی که می گن ۳۰ تومن چطوری ابرومند ...

وا عزیزم من جهازم خیلی شیک و عالی یک سال و هفت ماه پیش شد50تومن همه هم تعریف میکردن بااینکه خیلی خانواده سطح بالایی بودن تعریف میکردن همش😐بستگی داره به خریدت 

بعضی وقتا با خودم فکر میکنم چطور این حجم از نفهمی تو کله به این کوچیکی جا شده😐