2777
2789
عنوان

مجردا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 100 پست
چراهمه متاهلا مینالن دیروز یکی از همکلاسیام بهم گفت ازدواج نکنیا نمیدونم تعنه زد یا واقعا گفت😐

همیشه همینجوره مجردا میخوان شوهر کنن متاهلا میخوان برگردن به مجردی

نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁

من دوست داشتم شوهرم کوتاه قدباشه و کلا باهاش چشم تو چشم باشم خیلی خوش قیافه و چشم رنگی  باشه ولی پوست تیره داشته باشه چون ذاتا از پوست تیره خوشم میاد شغلش معمولی باشه مثلا مغازه دار و خیلی مرد خوبی باشه و همیشه صلاح منو درنظر بگیره کلا زیاد داستان پردازی میکردم ولی پاش که افتاد اون مردی که بلند تر از همه بودو انتخاب کردم کسی که درامد و تحصیلاتش خوب بود🤣🤣

میشه برام دعا کنین😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای من همیشه فکر میکنم شوهرم یه ادم فوق العاده مشهور و خوشکل و خوشتیپ و پولدار میشه که منم خیلی خیلی ...

خیلی مستشار خیلیی

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑
همیشه همینجوره مجردا میخوان شوهر کنن متاهلا میخوان برگردن به مجردی

خو اینی ک من میگم انگاری مشکلی ندارن باشوهرش فقط یکم مشکل مالی شاید داشته باشن ک بازم  واسش مهم نیست فک کردم تعنه زد بهم😂

[QUOTE=88730783]اخی عزیزدلم....من حتی مطمئنم که تواسمش حرف میم داره.....[/Q

از کجا مطمئنی حتما با فال گرفتن خدایی این چیزا واقعی نیستااا از من گفتن بود🤔

نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁

من فک میکردم شوهر ایندم یکم توپولوعه.قدش متوسط.همه چیه صورتش بزرگ چشاش همه چیش جذابا.بعدمثلا شغل آزاد مالی متوسط.

کلا ازدواج که کردم همش فرق داره.شوهرم لاغره صورتش بی بی فیسه خوشگله.کارمنده.

بعدم من همش دوس داشتم شغل ازاد باشه و ازین مردای دماغ عملی خوشم نمیومد.شوهرم دماغش شکسته دماغ عملیه طبیعیه.کلا فرق داره دیگه با ذهنیات مجردیم.بعدم ادم مجرد همش تصورات فرا رویایی داره درباره ازدواج.من خیلی داشتم.اما الان یادم میوفته میخندم.یچیز جالب این بود همش زنو شوهرای جوون اطرافیانمو میدیدم میگفتم اینا چرا کنارهمن بی حسن به هم.چرا زنوشوهرا بیرون سفت نمیچسبن بهم.مثلا میگفتم من ازدواج کنم شوهرمو اینقد دوست خواهم داشت همش کنارش میشم میگم میخندیم سفت میچسبم بهش 🤣🤣😂😂بعد همش دستامون تودست هموازین چیزا.🤣😂😂ولی نه اونطوریام نبوده

گروه آبی؛وزن شروع:۶۸  وزن هدف:۵۸  

من دوست دارم هیکلی و بالای سی سال و مهربون و باشعور و بافرهنگ باشه با وضع مالی متوسط . چهره ی مردونه و دست های مردونه. ولی واقعا نمیدونم آخرش چی میشه. شایدم هرگز اونی که میخام پیدا نشه که به احتمال زیاد همین میشه

ويژگياي ظاهريش مهم بود برام منو بفهمه عقايدمو فكرمو همونطوري ك احساساتي ام اونم همونقدر باشه مهرب ...

خوبه پس خوشبخت باشی همیشه

مرد تصوراتم قدبلندهیکلی ریشو چشم وابرو مشکی باموهای پرومشکیه که خیلی شخصیت جدی داره 

و وقتی داره نگام میکنه سرشو به سمت راست مایل میکنه و دندوناشم سفیدو براقه

هرچندبدمم نمیاد سیگاربکشه وپیرهن سفید بپوشه با شلوارکرمی و پوتین 

تنش حسابی زمخت و رو فرم باشه

خداکمک کنه همه به اهداف همون برسم برای هم دعاکنیم

[QUOTE=88731531]من دوست داشتم شوهرم کوتاه قدباشه و کلا باهاش چشم تو چشم باشم خیلی خوش قیافه و چشم رنگی  باشه ولو

واقعاا😂😂😂😂 بعضیا تو حرف یه چی میگن بعد پاش برسه خوباشو سوا میکنن😉😉