2777
2789
عنوان

مجردا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 100 پست
من دوست دارم هیکلی و بالای سی سال و مهربون و باشعور و بافرهنگ باشه با وضع مالی متوسط . چهره ی مردونه ...

ایشالا که پیدا بشه تو این دوره که همه مردا زن شدن😂😂

نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت عزیزم...شوهر من چشم و ابروش شبیه ارسلان قاسمیه😑

مهم اینه که دوسش داری

نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁
اقای مردای زندگیتو جمع کنید.الان یکی دیگم عاشق مرد زندگی من شد

حالا شما بزار بیاد من ازش میگذرم😂😂😂

حالا مرد زندگیه خودم یکیه که چشم ابرو مشکی باشه قدش از من بلند تر باشه اما دراز نباشه نردبون نباشه 😎لوس و جلف نباشه اخمو جدی باشه ولی با من مهربونو خوب باشه خونه و ماشین آنچنانی هم نمیخوام ولی داشته باشه پایه همه مسخره بازیا و دیونه بازیام باشه حق طلاق و کار و اینارو بهم بده

با تچکر اطلاع رسانی کنید😉😎🤣🤣

🤣🤣🤣تودیگه خیلی تلویزیون میبینی اگه شوهرت اونایی که گفتیم باشه اگه گفتن یه جمله به کسی که دوسش دا ...

دقیقا دقیقا 😂😂😂😂😂ناموسن همشون میگن به مادر عزیزم این جمله رو میگم 😂😂

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
[QUOTE=88731425]وای من همیشه فکر میکنم شوهرم یه ادم فوق العاده مشهور و خوشکل و خوشتیپ و پولدار میشه ...

عالییی 😂😂😂نه بابا بیا دستتو بده تروهم بیارم این بالا توپ توپه😂😂

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
خیلی مستشار خیلیی

😂😂😂