2777
2789
عنوان

مجردا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 100 پست
نمی دونم تصور خاصی ندارم معمولیه

خوبه باز بعدا سقف آرزوهات تبدیل نمیشه به همکف ۴۰ متری😂😂

نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم که اگه ازدواج کنم بدجور شکست میخورم خیییلی این حس در من قویه اینقد قوی که میدونم نابودم میکنه

فکرتو مثبت کن هر چی بیشتر بهش فکر کنی همون اتفاق میفته

نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁
اها چشم رنگی ام دوس داشتم چشماشم سیاس

یعنی شوهرتون چشمش سیاس؟

من دوست داشتم شوهرم چشم ابرو مشکلی باشه و قد بلند یه چیزی تو مایه های عمر تو فیلم عشق اجاره ای باشه...و به شدت از شوهر بور چشم رنگی بدم میومد

که الان شوهرم بور و چشم رنگی هس😂البته دوسش دارم ها قربونش برم

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
نمیتونم تصورش کنم !حس میکنم تا اخر مجرد خواهم ماند 😏

از مجردیت استفاده کنو موفق باش

مرد تصوراتم قدبلندهیکلی ریشو چشم وابرو مشکی باموهای پرومشکیه که خیلی شخصیت جدی داره و وقتی داره نگام میکنه سرشو به سمت مایل میکنه و دندوناشم سفیدو براقه هرچندبدمم نمیاد سیگاربکشه وپیرهن سفید بپوشه با شلوارکرمی و پوتین تنش حسابی زمخت و رو فرم باشه و یکمم عصبی باشه که جذابتره خواهرو مازرم نداشته باشه جاری هم نداشته باشم و خیلی پولدار باشه و خوش اخلاقققق    

خداکمک کنه همه به اهداف همون برسم برای هم دعاکنیم
من دوست داشتم شوهرم چشم ابرو مشکلی باشه و قد بلند یه چیزی تو مایه های عمر تو فیلم عشق اجاره ای باشه. ...

منم بااینکه خودم چشم رنگیم ولی از مردای چشم‌رنگی خوشم‌نمیاد برام جذابیت ندارن نمیدونم چرا

وای من همیشه فکر میکنم شوهرم یه ادم فوق العاده مشهور و خوشکل و خوشتیپ و پولدار میشه که منم خیلی خیلی دوست داره و خوش اخلاقه و همین که باهم میریم بیرون همه میریزن دورمونو عکس و امضا ازش میگیرن بعد دعوتش میکنن تلویزیون میگن یه جمله به کسی که دوسش داری بگو اونم میگه همسرم انقدری دوستت دارم که حدش از دستم در رفته 😍😍😍😍بعدشم عاشقانه زندگی میکنیم 

خیلی فانتزیم بالاس مگه نه 😂😂

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
مرد تصوراتم قدبلندهیکلی ریشو چشم وابرو مشکی باموهای پرومشکیه که خیلی شخصیت جدی داره و وقتی داره نگام ...

چقدر شبیه این شخصیت های جذاب رماناس

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑