2777
2789
عنوان

مجردا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 100 پست
چراهمه متاهلا مینالن دیروز یکی از همکلاسیام بهم گفت ازدواج نکنیا نمیدونم تعنه زد یا واقعا گفت😐

اینو موقعی میگن که بینشون شکرابه ولی وقتایی که خوشن و خوبن حالشون یهو دیدی اصلا از مجردی به هم خورد  

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اینقدر بهش تو ذهنت پر و بال بدی و روش تمرکز کنی بعید نیست خدای نکرده روی خوشبختیت تمرکز کن انشا ...

خوشبخت نمیشم تا الان روزگار مخالف ارزوهام گذشته از این به بعدم باب دلم نمیشه

بزودی میرم قاطی متاهلااااا😅😅😅😅😅😅
خاك تو سرش هركي كه هست من هميشه هميشه تو ذهنم اين بود جايي كه قراره طرحمو بگذرونم براي ليسانس اونجا ...

منم همچین رویاهای خرگوشی دارم ولی تا ببینیم چه شود انشالا که بهم برسید😘😘

نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁
خوشبخت نمیشم تا الان روزگار مخالف ارزوهام گذشته از این به بعدم باب دلم نمیشه

نه اینطوری نیست 

دعا می کنم یه بخت خوب نصیبت بشه

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑

از نظر ظاهر شکل خاصی تو ذهنم نبود ولی از نظر اخلاقی همسرم شبیه همون چیزی که میخواستم که باهاش ازدواج کردم.ولی همیشه عاشق کتونی و لباس ورزشی بودم که همسرم مغازه ورزشی فروشی داره

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
من شوهرم ی شهر دیگه بود و غریبه چهرشم خیلی جدی همه خونواده باهاش مخالف فقط ی خاهر بزرگم خوشش اومدگف ...

به پای هم پیر شید حالا مثل تصوراتت بود یا نه؟

نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁
[QUOTE=88730491]من فکر میکردم لاغر و سفید سوسول میشه قیافه ورزشی و سبزه و خشن شد🙄[/QUO چقد تفاوت

اره خیلیییییی

دلم به تو قرص است معبود مهربان من ❤تو رو خدا برای حاجتم یه صلوات بفرستین خدا کنه به هرچی میخواین برسین
تازه ۲۹ سالم شده و با این گرونیا که اصلااااا بختم باز نمیشه بزار ریشه یابی نشه چکار کنم دخترایی مثل ...

عزیزدلم چه ایرادی داره ۲۹سالت شده!!!!!!!! من خودم تجربه تلخ ازتصورات غالبم زیاددارم عشقم...واسه همین میگم جهت فکرت روعوض کن...چون تحملش سختترارتصوراتته عزیزدل