به نظرتون قسمتتون و شوهر آیندتون چه شکلیه همه بگین؟خیلی حال میده😁اوناییم که شوهر کردن بگن شوهرشون چقد با تصوراشون فرق داشت
نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁
خاك تو سرش هركي كه هست من هميشه هميشه تو ذهنم اين بود جايي كه قراره طرحمو بگذرونم براي ليسانس اونجا ...
منم همچین رویاهای خرگوشی دارم ولی تا ببینیم چه شود انشالا که بهم برسید😘😘
نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁
از نظر ظاهر شکل خاصی تو ذهنم نبود ولی از نظر اخلاقی همسرم شبیه همون چیزی که میخواستم که باهاش ازدواج کردم.ولی همیشه عاشق کتونی و لباس ورزشی بودم که همسرم مغازه ورزشی فروشی داره
بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
من شوهرم ی شهر دیگه بود و غریبه چهرشم خیلی جدی همه خونواده باهاش مخالف فقط ی خاهر بزرگم خوشش اومدگف ...
به پای هم پیر شید حالا مثل تصوراتت بود یا نه؟