2777
2789
عنوان

مجردا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 100 پست
جدی منم همیچین حسی دارم نمیدونم چرا

میدونم که اگه ازدواج کنم بدجور شکست میخورم خیییلی این حس در من قویه اینقد قوی که میدونم نابودم میکنه

بزودی میرم قاطی متاهلااااا😅😅😅😅😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من مردزندگیموسبزه تصورمیکنم باقدی نسبتا بلند وجشم وابرومشکی.....

منم از مرد زندگی تو خوشم اومد😉😎

نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁
هموني ك ميخواستم شد قانون جذب😌

چه خوب حالا چی میخواستی

نمیفهمم واقعا خودتون بحثو باز میکنین بد حرف میزنید بعد ما که جوابتونو میدیم میشیم بده خب اگه اینقدر بی جنبه ای واسه چی ریپلای میکنی بشین نظرات بخون و آب پرتقالتو بنوش والاا😒😒 گزارش زدن هم نشونه عقده ای بودن چون هر کس دوست داره میتونه هر تاپیکی دلش میخواد بزنه مشکل داری نرو توش والاا😁😁
میدونم که اگه ازدواج کنم بدجور شکست میخورم خیییلی این حس در ممنون قضیه اینقد قوی که میدونم نابودم می ...

عزیزدل ریشه یابیش کن...علت چنین تفکری مشخص بشه...وحتماسعی کن اصلاحش کنی که برات پیش نیاد....

من شوهرم دقیقا با تصوراتم یکی بود😍 فقط یکککم دلم میخواس قدش بلندتر باشه. قدش بلنده ها ولی من بلندتر ...

خوبه دیگه کوتاه بیا جانم😂😂😂

من صد در صد طلاق رو تو طالع خودم میبینم

اگه اینقدر بهش تو ذهنت پر و بال بدی و روش تمرکز کنی بعید نیست خدای نکرده

روی خوشبختیت تمرکز کن انشالله خوشبخت بشی

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑
خب چه مدت طول کشیداززمان تجسم تابراورده شدنش؟؟؟؟؟؟؟ چه تمریناتی داشتی؟

نميدونم از وقتي يادمه راجب ازدواج فك ميكردم همين چيزارو ميخواسم..شايد دو سال شايدم سه سال😂😂

تمريني نداشتم من كلا ارزوهامو روي ي برگه مينويسم ميزارم تو ي شيشه همون اولم خصوصياتي ك دوس داشتمو نوشتم گزاشتم بعدا ديدم ك عه نود درصد همونا شدن

[QUOTE=88730491]من فکر میکردم لاغر و سفید سوسول میشه قیافه ورزشی و سبزه و خشن شد🙄[/QUO

چقد تفاوت

عزیزدل ریشه یابیش کن...علت چنین تفکری مشخص بشه...وحتماسعی کن اصلاحش کنی که برات پیش نیاد....

تازه ۲۹ سالم شده و با این گرونیا که اصلااااا بختم باز نمیشه بزار ریشه یابی نشه چکار کنم دخترایی مثل من دیگه شانسی ندارن سوختیم رفت

بزودی میرم قاطی متاهلااااا😅😅😅😅😅😅