یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
چقدر بده هممون بی اعصاب شدیم منک نمیزنم فقط غر غر میکنم شبا از وجدان درد همش گریه میکنم چرا دعواش کردم حالتو درک میکنم
کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
وقتی مهمانت قراره بیاد بچرو خیلی بازی بده حمام ببرش خسته بشع و اینکه از اولدلج باز به بار اوردی با زبون نرم و با کارای دیگه ذهنشو مشعول کن اونحور کردنی بزار یادش بره و اینکه بجه یه گرون سنی داره که لج میکنه بی قراری و گریه بین ۲ تا ۴ سال زیاده نگران نباش بعدم میتونی بزاری مهد هفته ای دوسه بار تا اجتماعی بشه و خودتم اعصابت اروم بشه
پس از حال من خبر نداری.کاملا درکت میکنمدختر من 5سالشه یه زمانی روزای دانشگاه کلاسم که تموم میشد میرفتم پارک کنار دانشگاه گریه میکردم.انقدر که اون روزا از همه طرف مشکلات اطرافم بود و دخترمم بدترش کرده بود.مخصوصا وقتی بردمش مهد برم کلاس با خوشحالی زنگ زدم گفتم مامان رفتی آوردیش اولین جلسه بود مامانم گفت رفتم بیارمش گفتن از فردا دیگه نیارش😆
همه دنیا بخواد و تو بگی نه....نخواد و تو بگی آره تمومه...همین که اول و آخر تو هستی....به محتاج تو محتاجی حرومه ❤