2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه...

917 بازدید | 57 پست

سلام مامانا دخترم دوسالشه خیلی لجباز و همش گریه میکنه منم اعصابم خورد میشه میزنمش ....😔خودم جیگرم آتیش میگیره ولی دست خودم نیست امشب مهمون داشتم هرچی تخمه بود ریخت تو خونه نمیزاشت هیچکس دست بزنه خواهشا بهم راهکار بدید چجوری باهاش رفتار کنم.. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط دیگه نزنش من وقتی عصبی میشم میرم دستشویی یادم بره😁

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐

چقدر بده هممون بی اعصاب شدیم منک نمیزنم فقط غر غر میکنم شبا از وجدان درد همش گریه میکنم چرا دعواش کردم حالتو درک میکنم 

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

تحت هیچ شرایطی نزنش

بذار بریزه بپاشه تحمل کن

من‌سه تا بچه دارم شاغلم هستم ظهر میخواستم یه ساعت بخوابم دخترم دوسالشه کل خونه رو بهم ریخت تمام ظرفا رو اورد تو سالن تمام لباسارو اورد تو سالن

با کتک فقط خودتو تخلیه میکنی

ولی اون طفلی حتی نمیفهمه چرا کتک خورده

وقتی مهمانت قراره بیاد بچرو خیلی بازی بده حمام ببرش خسته بشع و اینکه  از اولدلج باز به بار اوردی با زبون نرم و با کارای دیگه ذهنشو مشعول کن اونحور کردنی بزار یادش بره و اینکه بجه یه گرون سنی داره که لج میکنه بی قراری و گریه بین ۲ تا ۴ سال زیاده نگران نباش  بعدم میتونی بزاری مهد هفته ای دوسه بار تا اجتماعی بشه و خودتم اعصابت اروم بشه

از خیلی از قید و بنداااا بیا بیرون 

مهمون تر تمیز نه برو نه دعوت کن 

با مثل خودت که بچه کوچیک دارن و راحت میگیرن رفت و امد کن ...

اون باید از این مرحله بگذره ....

تا حدود 4 سالگی هم ادامه داره 

منم همین کار کردم 

خونم خونه بچه داریه ...

وسلام

کشوری که داره ماهواره و پهپاد و موشک و تانک می‌سازه رواست مردمش تو پراید و پژو جنازه بشن؟! 

امروز پسر من چند بار کل کشمش ها رو ریخته دوباره جمع کردیم حضرت والا دوباره ریخته

زیرانداز انداختم البته اگه بتونم روی اون نگهش دارم😁

فدای سرش بزار همه حا رو کثیف کنه یه دوره ست میگذره

یه روز حسرت این شیطنت هاشونو میخوریم

🖤 

پس از حال من خبر نداری.کاملا درکت میکنمدختر من 5سالشه یه زمانی روزای دانشگاه کلاسم که تموم میشد میرفتم پارک کنار دانشگاه گریه میکردم.انقدر که اون روزا از همه طرف مشکلات اطرافم بود و دخترمم بدترش کرده بود.مخصوصا وقتی بردمش مهد برم کلاس با خوشحالی زنگ زدم گفتم مامان رفتی آوردیش اولین جلسه بود مامانم گفت رفتم بیارمش گفتن از فردا دیگه نیارش😆

همه دنیا بخواد و تو بگی نه....نخواد و تو بگی آره تمومه...همین که اول و آخر تو هستی....به محتاج تو محتاجی حرومه ❤