2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه...

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 57 پست
شمام میزنید بچتونو؟؟؟مثلا غذا نمیخوره وای کل روزم خرابه حالم بدمیشه    

غذا نمیخوره میزنیش؟؟؟ پس طفلک کتک خور شده حسابی😕😕

همه ی بچه ها میریزن و میپاشن. والا خونه ی منم نامرتبه. شده مهمون اومده خونه مون مجبور شده کارد رو به جای اینکه بذاره توی بشقاب میوه اش، همینطوری بگیره دستش که بچه ام نره برداره. دیگه هرکی میاد خونه ای که بچه توشه خودش میدونه از این چیزا هم پیش میاد. زیادی سخت میگیری به خودت. ریخت که ریخت. حیف نیست اون طفل معصوم رو بزنی بخاطر اینکه مهمون تخمه نخورده؟ دیگه بچه همینه

کج کلاه خان یارمه
غذا نمیخوره میزنیش؟؟؟ پس طفلک کتک خور شده حسابی😕😕 همه ی بچه ها میریزن و میپاشن. والا خونه ی منم ن ...

عزیزم مرتب ک نمی زنم بخدا خیلیم باهاش حوصله میکنم هیچی نمیخوره رفتیم میوه فروشی یه بچه کوچیک نگاش میکنه این اینقدر گریه کرد خود ب خود و خوابید رو زمین هر کاریم میکنم ساکت نمیشه..

یا مثلا باباش هندونه خریده این قد گریه میکنه ک تو ماشین برام تیکه کن بده ....چرا رفتارش اینجوریه  

مرض ک ندارم خود ب خود بزنم بچمو  ...

اگه شما دلتون میسوزه من صد برابر شما دلم آتیش میگیره نامادریش ک نیستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مرتب ک نمی زنم بخدا خیلیم باهاش حوصله میکنم هیچی نمیخوره رفتیم میوه فروشی یه بچه کوچیک نگاش می ...

خب هرچیزی یه چاره ای داره. مثلا همون هندونه رو نذار ببینه خریدین. بذارین توی صندوق عقب‌. یا اینکه یه تیکه کوچیک بده دستش، لباسش کثیف شه بهتر از اینه که گریه کنه. من وقتی میوه میخرم میدونم بچه ام میخواد به همین خاطر آب توی ماشین دارم و همونجا یه دونه میشورم میدم بهش. شما هم یه کارد و بشقاب همراهت داشته باش با یه بطری آب‌. وقتی هم میخوابه روی زمین بغلش کن و بلندش کن از اونجایی که هستی خارج شین. فوقش پاهاشو بتونه پرت کنه. من بچه ام وقتی لج میکنه و گریه میکنه بغلش میکنم، اون چنگم میندازه و گازم میگیره، گاهی هم با سر میزنه توی سرم😐😐😐 من تند تند دستاشو میبوسم و باهاش حرف میزنم. دیگه مجبورم تحمل کنم تا وقتی ساکت شه‌

کج کلاه خان یارمه
من فقط میخوام بدونم این رفتارا طبیعیه؟؟؟؟

کاش میشد الان از روی بازوم و صورتم بهت عکس بدم که ببینی بچه ام چی به سرم آورده😅😅 بازومو گاز گرفته کبود شده و صورتم هم زخمه. 

اگه بدونی من چقدر کتک میخورم اعصابت آروم میشه😅

کج کلاه خان یارمه
خب هرچیزی یه چاره ای داره. مثلا همون هندونه رو نذار ببینه خریدین. بذارین توی صندوق عقب‌. یا اینکه یه ...

بخدا منم همین کارو میکنم ولی خودش تو میوه می فروشی هندونه برمیداره همونجا هم گریه میکنه بغلش میکنم ولی اصلا ساکت نمیشه 

بخدا منم همین کارو میکنم ولی خودش تو میوه می فروشی هندونه برمیداره همونجا هم گریه میکنه بغلش میکنم و ...

خب با آرامش باهاش حرف بزن. مثلا بگو چشم عزیزم الان برات قاچ میکنم که بخوری، بعدم بذار خودش هندونه شو بغل کنه. 

ببین هرچقدر بچه رو بیشتر بزنی و باهاش بدتر حرف بزنی اونم لجوج تر میشه و کار خودت روز به روز سخت تر میشه. باهاش زیاد مهربونی کن اونم کم کم آروم میشه

کج کلاه خان یارمه
بخدا منم همین کارو میکنم ولی خودش تو میوه می فروشی هندونه برمیداره همونجا هم گریه میکنه بغلش میکنم و ...

عزيزم يه كتابي رو بهت معرفي ميكنم

حتما بخر و بخون

خيلي راهكارهاي جالب و خوبي داره واسه وقت هاي كه بچه ها بد قلقي ميكنن

كتاب شاد ترين كودك محله

بااین که خودم مخالف تنبیه بدنی ام ولی گاهی واقعا چاره ای نیست من خودم دخترمو گاهی تنبیه میکنم روش تنبیه منم به صورت فلک هستنی پاهاشو میبندم ومیزنم کف پاهاش با خط کش البتع زیاد محکم نمیزنم ولی تاثیرش عالیه