2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه...

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 57 پست
پس از حال من خبر نداری.کاملا درکت میکنمدختر من 5سالشه یه زمانی روزای دانشگاه کلاسم که تموم میشد میرف ...

ای جان مگه چقدر شیطونه😂😂😂😂😂

معلم مرا بخاطر سفید بودن دفترنقاشی ام تنبیه  کرد و همه خندیدند😢اما من خدایی را کشیده بودم که همه میگفتند دیدنی نیست❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که رسما دیوونه میشم دو تا آتیش پاره دارم دخترم ۸ سالشه یه عمر تلاش کردم حرف بزنه حالا که شروع ک ...

وای خدا😍😍😍 بچه های الان ماشالله یه پا مهندسن منو که روزی صد بار راهی دستشویی میکنه

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐
خواهشا این قد سرزنش نکنید مگه من دلم میخواد خودم داغونم شما دیگه نمک رو زخمم نپاشید من راهکار خواستم ...

راه حلش فقط بی محلیه

تخمه ریخت اهمیت نده خودتو به چیز دیگه ای مشغول نشون بده 

توجه کنی دوباره تکرار میکنه

میوه ها رو نداد اشکال نداره حلوی مهمون وقت تربیت کردن نیست اونجا حواسشو پرت کن به چیزهای دیگه 

اگرم موفق نشدی مهمونها درکت میکنن حرص نخور

مواظب باش مثل پسر همسایه ی ما نشی روز مادرو به مادرش تبریک نمیگفت

میگفت تو در حق ما مادری نکردی

بچه ها میبخشن اما از حافظه شون نمیره

🖤 
من اصلا نميزنم دعوا هم خيلي به ندرت، وقت هايي كه كار خيلي خطرناكي بكنه اما انقدر خشمم رو ميريزم ...

یه دوستی داشتم دو تا بچه ش بیش فعال شدید بودن یعنی مدام تو مدرسه و بیمارستان بود که یه بلایی سر خودشون یا بقیه اورده بودن یه دختر تیزهاوش هم داشت که بزرگتر بود اونم بالاخره کلی دردسر داره

اما یه آرامشی داشت لذت میبردم نگاهش میکردم اصلا الگوی من بود یه روز رمز موفقیتشو پرسیدم اونم با خنده گفت

روزی ۴ تا قرص اعصاب میخورم😂

🖤 
یه دوستی داشتم دو تا بچه ش بیش فعال شدید بودن یعنی مدام تو مدرسه و بیمارستان بود که یه بلایی سر خودش ...

واي بنده ي خدا😂😂

دقيقا من رو هم اطرافيان يه ادم خيلي صبور با بچه ميدونن، از درونم خبر ندارن

به دكتر ميگفتم يكي تو مغزم همش جيغ ميزنه😀

اونجوري نشم صلوات

فعلا كه بهم يه روز درميون يه يك چهارم قرص داده😀

واي بنده ي خدا😂😂 دقيقا من رو هم اطرافيان يه ادم خيلي صبور با بچه ميدونن، از درونم خبر ندارن ب ...

خدا سلامتی بده

سعی کن قرصها رو نخوری

من مامانم بخاطر یه مشکل کوچیک بهش قرص اعصاب داد تپش قلبو اضافه وزن و دلشوره گرفته بود

یه قرص ۱۰۰۰ تا عوارض داره و متاسفانه اعتیادآوره

گرچه بعضی اوقات لازمه

🖤