2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 21 پست

ای بابا خدا سلامتی بده بخدا چشای نامزدم انقد خوشگلن که هررکی میبینه میگه چشماتو نمیفروشی حالا شما فکر کن الان چشمش اسیب دیده فعلا ک گفتن قرنیه زخم شده دعا کنید خوب بشه حالا بیا اینم چشم خوشگل 

خودتم‌ اصلا اصلا ناراحت نکن.اونا باید ب فرهنگ و ادب زشت خودشون نگاه کنن ک بچه ی یک ساله رو مورد نظر خودشون قرار میدن.بچه ای ک تازه یک ساله از طرف خدا اومده.

تن سالم و دل خوش...همین☺☺☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترک کن جمعیو ، ادماییو که حتی یه درصد  تاثیر منفی روی زندگیت میزارن.

کرد زاده را ۱۰۰۰گرگ زاده حریف....ـ هرکجا هستی با هرشخصیتی به ندای درونت گوش بده  ـ ــــ باشی ــــــ مینوازهـ. حقوق دیگری از حقایت کتاب داستانت نیست که هروقت دوست داشی تغییرش بدیـ... .

وای چه آدمهای بیشعور ی .چطور به خودشون اجازه میدن راجع به قیافه ی کسی نظر میدن چیزی که آدم خودش انتخاب نکرده ......عزیزم سعی کن کمتر با همچین آدمهایی رفت وآمد کنی

شاید اشتباه برداشت کردی.شاید همچین حرفی نمیزنن.من باور نمیکنم یه همچین آدمایی وجود داشته باشن

یعنی چی عزیزم؟؟من قبول دارم بچم چشمش ریز..اوناهم مستقیم همینو میگن..پس نیازی ب برداشت نیست..

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee