2777
2789
عنوان

دلم گرفته

251 بازدید | 21 پست

بچه ها من یک دختر یک سال خورده ای دارم...چند بار شنیدم چند نفر گفتن چقد دختر چشاش ریز..یا اصلا خوشگل نیست..اولا سکوت کردم احترامشون حفظ کنم..ولی بعد دیدم بیفایدس واکنش نشون دادم..حالا مامانم میگه تو که نمیتونی جلو دهن مردم بگیری واقعا هم همینه..ولی اصلا خوشایند نیست واس ی مادر جلو جمع بد بچشو بگن،

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee

شما جا من باشید چیکار میکردید..اصلا رفتار درست چیه؟بیخیالی نسبت به حرفشون؟یا برخورد جدی

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی توجهی کن.مهم خودتی.بچه هرکسی واس خودش قشنگترین بچه دنیاست.مهم خودتی ک عاشقانه دوستش داری.زیبایی ظاهری هم مهمه اما زیبایی باطنی چیز دیگه ست.

تن سالم و دل خوش...همین☺☺☺

بعدم با نوه هامون خیلی قیاس میشه اونا موطلایی چشم ابی و دختر من نیست..هرچی میگم بختش قشنگ و فلان ولی باز ی چیزی میگن ادم غصه دار شه

این چه حرفیه دختر یساله پاکو معصوم هستش چکار قیافش دارن 

بچه الان چیش معلومه تابزرگی صد رنگ عوض میکنه نهایتابه باباومامانش میره 

حالا چشمشم ریزوبادومی باشه قشنگه خدا نکرده کور بود خوب بود

هرکی گف بگو دخترم چشم بادومیم خوشگل خانومم تا دهنش بسته شه 

خواهشا بچرو نذارید توگوشش بخونن خصوصاودختر اگه کسیم گف بگید اون کوره توپرنسسی 

اعتمادبنفس بچرو خورد نکنید

منم الان هرکی دخترمو میبینه میگه وای چه ریزه هفت ماهه دنیا امده 

همین امشب یخانمه گف این بچس یا پتو بغل کردی 

والا ب امضات نمیاد دلت گزفته باشه شوخی بود..منم حالم بده

این امضا مال مجردیم بود عزیزم‌..اون موقع دلم شاد بود..