2777
2789
عنوان

پوست ومو

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 109 پست

سفید کردن زیر بغل

همیشه قبل از حمام رفتن زیر بغل خودرا باکمی روغن نارگیل چرب کنید.ازآب ولرم ویک صابون ملایم برای شستن آن استفاده کنید.

ارزش خودت  رو بشناس،آدمای درست در زمان درست وارد زندگیت خواهند شد.

بسیاری از بیماری های پوستی ناشی از بدکاری کبد است.مصرف خاکشیر ناشتا، مخصوصا اگر به همراه ترنجبین باشد، اثر معجزه آسایی در پاک سازی کبد دارد.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عرق كاسنی

نوشیدن عرق كاسنی به ‌صورت روزانه در ماه‌ها و روزهای سال تاثیر زیادی در كاهش میزان بوی بد بدن ، ضد جوش و تقویت پوست دارد.

رفع زبری پوست🤔

👈نصف ق غ نشاسته  پودر شده  را با یک فنجان شیر  ترکیب کنید تا خمیری به دست آید. سپس آن  را روی پوست صورت خودبمالید به از30 دقیقه  بشویید

🌺لایه بردار عالی برای پاکسازی پوست😍

❣نصف سیب رنده شده+ یک قاشق چایخوری ماست+یک قاشق چایخوری آرد جوی دوسر+دو قاشق آبلیموی تازه مخلوط کنید و نیم ساعت روی پوستتون بمالید.

🌺🌺🌺🌺🌺🌺

کرم های سبک بزنید 

▫️کرم سنگین باعث بسته شدن منافذ پوست و جوش زدن میشود.

+ محصولاتی بزنید که حاوی ترکیبات آبرسان مانند اسید هیالورونیک باشند

موهای خود را خشک کنید و بخوابید

به سه دلیل توصیه می شود که حتما موهای خود را خشک کنید و بخوابید و به هیچ وجه با موهای مرطوب یا خیس نخوابید:

▫️بروز سردرد

▫️عفونت

▫️موهای شکننده و موخوره

برخی از خواص روغن بنفشه پایه زیتون

رفع جوش و جای جوش 

از بین بردن لک صورت

درمان کک و مک

شفاف کردن پوست

برطرف کردن خشکی پوست

درمان اگزما، کهیر و خارش پوست

تقویت موثر مو و ابرو و جلوگیری از ریزش مو

زردچوبه باعث نمیشه پوست صورت زرد بشه؟؟؟؟  یکم لک دارم میخوام تست کنم.با صورت زرد روبرو نشم!!!& ...

من خودم زردچوبه رو استفاده میکنم یکم پوست زرد میشه اما اونقدی،نیست که خیلی مشخص باشه

برای موخوره    و   ریزش مو   آب پیاز و سیر و آلوورا  دو زدم به موهام دوباز ...

من خودم به موهام جفت میزنم .از عطاری گرفتم البته من با حنا مخلوط میکنم .اما خواهرم چون موهاش رو رنگ میزنه خوده جفت رو میزنه یکم مو رو خشک میکنه که بعد روغن نارگیل استفاده میکنه .اما واقعا بعد از دو تا سه بار نتیجه رو میبینی.جفت همون پوست بلوطه .با اب میزاری میجوشه و موهاتو باش ماساژ میدی .جفت پوست سر رو سفت میکنه و نمیزاری مو بریزه.البته اندازه ی قاشق بزار بجوشه 

برخی از خواص روغن بنفشه پایه زیتون رفع جوش و جای جوش  از بین بردن لک صورت درمان کک و مک ...

من این روغنو میزنم بیشتر واسه چروک موثره.برا لک جواب نمیده من لک ندارم ولی دوستم که استفاده کرد لکه هاشو نبرده بود

هر بار این درو محکم ببند برو
ممنون دوست گلم!الان پوست شما خیلی خوب شده اگه استفاده کرده باشین؟

من ی پوست کاملن خشک و حساس دارم و کک مک هم دارم 

اما ی مدته تقریبا ی ساله سعی کردم از ماسک و روغن و.. استفاده کنم پوستم از خشکی کامل در اومده و خداروشکر کک مکام هم کمرنگ شدنه. الان خودم روغن نارگیل. ماسک سفیده تخم مرغ.و از انواع یخ و.. استفاده میکنم خیلی دیر جواب میده اما بهتر از داروهای شیمیای هست.

ماسک کف دریا هم عالیه خودم استفاده میکنم 

پوست رو روشن و نرم میکنه و لک رو هم کمرنگ 

کف دریا ی قاشق مربا خوری با ی قاشق غذاخوری ماست ترش بیست دقیقه روی پوست صورت میزاری و بعد میشوری.من خودم میزارم تا خشک بشه