2777
2789
عنوان

کیا نسبت ب بی پولی ضدضربه شدن؟

532 بازدید | 61 پست

من اینقد بی پولی کشیدم تو دانشجوییم ک الان میلیاردی هم درارم برام مهم نیس...الان شرایطم بهتره کارخوبی دارم..منتهی..ادم تا ی سنی پولو دوس داره بعدش دیگ میگ درحد خوراک پوشاک باشه کافیه..براش دیگ اهمیتی نداره چون سختی و کشیده واون زمان ک دوس داشته خوب بپوشه و پول داشته باشه نداشته😬کیا اینجوریین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا ادم هر چی سنش بره بالاتر نیازاش کمتر میشه

مگر طرف بیمار و عقده ای باشه که ما تو فامیل چند نمونه داریم دوست دارن عقده های خونه باباشونو با پول پدرشوهراشون خالی کنن با چهل سال سن

حتی وقتی بقیه از بی پولی گلایه میکنن و میگن گرونیه فلان من بی تفاوتم چون اونا تازه دارن منو درک میکن ...

لعنتی تو همیشه جلوتر از بقیه بودی😂

🌸و ان لیس للانسان الا ما سعی و ان سعیه سوف یری🌸

منم همش اینو میگم ادم تو جوونیش خوبه به یه سری از ارزوهاش برسه اگه نرسه بعدا میخاد چیکار 

تو میانسالی یا پیری مثلا میتونه به موسیقی

میتونه بره زبان فرانسوی که عشقشه یادبگیره 

یا سفر بره و لباس خوشگل بپوشه ارایشگاه بره 

الان بهش همه چی میاد 

اون وقت دیگه به چه درد میخوره

خدا جون من هنوز سر قولم هستم از عید غدیر امسال و امروز که اول محرمه همه چشم امیدم به توعه.