2777
2789
عنوان

کیا نسبت ب بی پولی ضدضربه شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 61 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا ادم هر چی سنش بره بالاتر نیازاش کمتر میشه مگر طرف بیمار و عقده ای باشه که ما تو فامیل چند نمونه ...

افرین دقیقا...دیگ نیازی نمیمونه وقتی داری بزرگتر میشی..

برعکس من اینقد تو دانشجوییم پول ب هر بهونه ای از خانوادم گرفتمو منو دوستام خوش گذروندیم ک الان مثه تو دیگه چشمو دل سیر شدم.. دیگه جای خوش گذرونی فکرم فقط رو آینده ی بچمو خونه زندگیمه

من پوستم کلفت شده مثلا امروز میگفتن فلان چیز گرون شده اصلا برا من مهم نبود میگفتم در هر صورت من پولشو نداشتمو ندارم تو پول پیش خونه موندم با این گرونیا خدا خودش کمک کنه

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستین.
دقیقا وقتی ک لازم داشتی نباشه  بعدا میلیاردرم بشی باز اون یه نقطه کور میمونه تو خاطراتت

اوهوم..بعد جالبه گرونی هیچ تاثیری روم نزاشته چون چ گرونی بود چ نبود نمیرسوندم...

حتی وقتی بقیه از بی پولی گلایه میکنن و میگن گرونیه فلان من بی تفاوتم چون اونا تازه دارن منو درک میکن ...

پول تا یه زمانی برات جذابه ...و میتونی از داشتنش لذت ببری

ولی به یه سنی که رسیدی خیلی مهم نیست 

و من الان تو سنی هستم که برام جذابه و ندارم😂😂😂

شما چند سالته؟؟

میشه لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستی
من پوستم کلفت شده مثلا امروز میگفتن فلان چیز گرون شده اصلا برا من مهم نبود میگفتم در هر صورت من پولش ...

افرین منم دقیقا...ما سرسخت شدیم..دوستام پدرمادراشون شاغلن میگفتن وایییی چقد گرون شده مردم نون ندارن بخورن فلان..درحالی ک خودشون وضعشون توپه..اینقد نداری نکشیدن حالیشون نیس..

خوشحالم تنها نیستم🌹چن سالته؟

۲۴،یه پسریساله هم دارم،قیمت پوشک هرروز داره گرونترمیشه عین خیالمم نیس شوهرم عصری گفت بنزین۲۵۰۰میشه گفتم درک،مگه مرغ وموادغذایی وپیازوماشین وطلاگرون شدمردم نخریدن؟گفت راس میگیارچقدمن خنگم چقدغصه خوردم،گفتم بابا اینم روش ببینیم به کجامیرسیم تهش،قانع شدطفلی😁

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
من پوستم کلفت شده مثلا امروز میگفتن فلان چیز گرون شده اصلا برا من مهم نبود میگفتم در هر صورت من پولش ...

وااای حرف همیشگی منو میزنی ولی با یه تفاوت که یه آه خیلی بلند آخرش میکشم

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
اوهوم..بعد جالبه گرونی هیچ تاثیری روم نزاشته چون چ گرونی بود چ نبود نمیرسوندم...

اره

منم الان ک همه مینالن از گرونی میگم دیگه بدتر از اون موقع ک نبودم اینام میگذره و خاطره میشه برام 

مهم نیست 

👄💄👠
پول تا یه زمانی برات جذابه ...و میتونی از داشتنش لذت ببری ولی به یه سنی که رسیدی خیلی مهم نیست  ...

25..شما چی؟اره من تا 22برام جذاب بود.ینی تاوقتی دانشگاه میرفتم..دیگ اینقد دلم خواستو نشد بیخیال شدم..ازپول زده شدم😂حالا خدا بم کار خوب داده..ولی دیگ ب اتمام رسیدم.