2821
2789
عنوان

فلج مغزی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 44495 بازدید | 137 پست
بهداشت گفت رشد نکرده  هنوز تو نمودار خط سبزه ولی گفت دوباره ده روز دیگه بیار همین باشه ارجاع م ...

نگران نباش اصلا 

بعدم خودت برو متخصص مثلا همین امروز تا خیالت راحت باشه منتظر ارجاع اونا نباش

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
ما فک کردیم دکتربهت چیزی گفته. باید یکماه یکماه ببری ببینم رشد کرده یانه خوب معلومه تو 13روزگی سرش ر ...

بهداشت گفت ده روز دیگه دوباره بیار بچه رو

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیر نبینن الهی  خودشون میگن هی بیار واس چکاپ

از من به شما نصیحت، بهداشت نبر!!! ببر دکتر!! من هروقت میرم برای واکسن بهشون برمیخوره که بهداشت نمیام و میبرم دکتر! همیشه هم میگه برو همونجا پیش دکترش  واکسنشو بزن  بعد باید التماس کنم تا واکسن بزنه...آخه دکتر که واکسن نداره   

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
تازه که بدنیا اومده بودبعد 15 اصلا رشد نکرده بود بعد یک ماه نیم سانت سرش رشد کرد.بعد بردمش دکتر شیرا ...

قدش موقع تولد ۵۰ بود الان شده فکر کنم ۵۳ 

وزنش هم ۳۳۰۰ بود الان شده ۳۷۲۰ 

این دوتا رشدشون خیلی خوب بوده 

ینی بچه شما هم دور سرش تا ۱۵ روز هیییچ رشدی نداشت ؟

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭
چون دور سرش موقع از موقع تولد هیییچ تغییری نکرده حتی نیم سانت  😢

😑 

فک کنم حساسیت های بعد از زایمان گرفتی دخترررر 

نگران نباش ۱۳ روزگی برای رشد دور سر هنوز خیلی زوده 

حداقل از ۳۰ روزگی 

دست و پاشو حرکت میده ؟ 

وای نگران نباش. کاملا درکت میکنم. من دخترم اون اوایل تا یک ماه و نیم رفلاکس داشت. شیر از دهن و بینیش ...

خدا خیرت بده 

خیلی سخته خیلیییی همه ش نگاش میکنمو گریه میکنم 😢😢😢 منتظرم ببینم بهداشت چی میگه اگه ارجاع بده یا میبرم مشهد با تهران اخه شهرستانم دکتر خوبی نداره 

همین ؟فلج مغزی حتی نمیتونه درست شیر بخوره عزیزم نگران نباش چیزی نیس حتمااشتباه اندازه گیری کردن

چ میدونم بخدا 

روانی شدم همه ش فکرم درگیره 

میگم نکنه واس مغزش مشکلی پیش اومده باشه😢😢😢

شیر خوردن و همه چیش عالیههه

خدا خیرت بده  خیلی سخته خیلیییی همه ش نگاش میکنمو گریه میکنم 😢😢😢 منتظرم ببینم بهداشت چی میگ ...

بهت قول میدم، چند ماه دیگه به این گریه هات میخندی. از من گفتن بود. تازه زایمان کردی، چندبار هم ترسیدی، اینجوری شدی...منم عین خودت بودمممم.....نگران نباش....

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
عزیزم الان خل شدی   منو نزن ولی اگر دکتر دیده صد درصد مشکلی نداره اخه بچه مشکل دار  کامل ...

خدا خیرت بده دلمو اروم کردین 😢😢 خدا واسط نگهش داره