2777
2789
عنوان

فلج مغزی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 43487 بازدید | 129 پست
اونی که شما میگی فلج نیست نگران نباش بچه رو ببر متخصص ببینه

خدا ب همه بچه ها و مادراشون رحم کنه 

از دیروز من نه خواب دارم نه خوراک 

همه ش در حال اشک ریختنم 😢😢😢

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وا به خاطر این میگی  ایشالا چیزی نیست بهداشت کلا جو میده  ادم و میترسونه اگه دوست داشتی ما ...

دکتر اطفال بردمش واس زردی 

روز پنجم یا ششم بود 

هیچی نگفت بهم

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭
چند وقتشه ؟  بهداشت خیلی ترسوند منو 😢

تازه که بدنیا اومده بودبعد 15 اصلا رشد نکرده بود بعد یک ماه نیم سانت سرش رشد کرد.بعد بردمش دکتر شیراز گفت این رشد ارومی داره.خیلی کم وزن میگیره مثلا ماهی نیم کیلو.قدم نیم سانت هرماه

نه مشکل حرکت هیچی نداره  ولی شب دومی ک از بیمارستان اومدیم  نمیدونم چی شد یهو نفسش گرفت ...

وای نگران نباش. کاملا درکت میکنم. من دخترم اون اوایل تا یک ماه و نیم رفلاکس داشت. شیر از دهن و بینیش میزد بیرون و نمیتونست نفس بکشه...خدا میدونه که چه شبایی که چشم رو هم نذاشتم...یه بار که اینجوری بود، خیلی دیر نفسش برگشت،   بعد خوابید ، دور از جون فکر میکردم مرده، همش به شوهرم میگفتم نفس نمیکشه.، چقدر گریه کردم و حالم بد شد....درکت میکنم ولی چند لحظه مشکلی نیست، مت اینقدر قطع شدن نفط بچم رو دیدم که خدا میدونه. اینقدر نگران نباش. دکتر اطفال هم ببرولی طوریش نیست، نگران نباش.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
بقیه چیزاش درسته ؟ خب دور سر که تو 13 روز رشدی نمیکنه که اگه چیزی باشه بهداشت خودش زود میگه بعدم بب ...

بهداشت گفت رشد نکرده 

هنوز تو نمودار خط سبزه ولی گفت دوباره ده روز دیگه بیار همین باشه ارجاع میدیم متخصص

بقیه چیزاش همه چیش خوبه 

حتی الان ک ۱۴ روزشه میذارم بادگلوشو بگیرم قشنگ گردنشو بالا میگیره سرشو میچرخونه 

قد و وزنش عالی بالا میره 

هنوز نوزاده ۱۴ روزشه  نمیدونم  همه چیش خوبه  خوب شیر میخوره قد و وزنش خوب رو نمودا ...

همین ؟فلج مغزی حتی نمیتونه درست شیر بخوره عزیزم نگران نباش چیزی نیس حتمااشتباه اندازه گیری کردن

عزیزم نگران نباش...فقط دور سر که نمیشه، بعد هم بهداشت اشتباه زیاد داره...من بچم اون اوایل نه وزن میگ ...

خدا کنه 

من ک نابود شدم 😢

دکتر اطفال بردمش واس زردی  روز پنجم یا ششم بود  هیچی نگفت بهم

عزیزم الان خل شدی   منو نزن ولی اگر دکتر دیده صد درصد مشکلی نداره اخه بچه مشکل دار  کاملا مشخصه .من همیشه دو تا مرکز بهداشت نیبرم اخه واکسنشو جای دیگه میزنم یه جا میگفت دور سرش کمه یه جا نیگفت بزرگه دکتر گفت کاملا نرماله الانم پسرم لااااغره ولی بهداشت گفت وزنش زیاده با قد ۸۴ وزن ۱۱/۴۰۰ بخوای عکسم میدم قضاوت کن بچه به این لاغری اضافه وزن داره؟

بابااااا سیزده روزگی چقدر قراره رشد کنه😑😑😑😑😑😑 یک ماهگی میبردی چکاپ چرا زود بردی مگه ماهی چقدر ...

خیر نبینن الهی 

خودشون میگن هی بیار واس چکاپ 

اوه نگران نباش اگه مشکلی بود خود خانه بهداشت ارجاع میداد به پزشک

گفت ده روز دیگه دوباره بیار باز همون اندازه باشه باید ارجاع بدیم 

😢

چرا به بچه ۱۴ روزه شک کردی آخه؟؟

چون دور سرش موقع از موقع تولد هیییچ تغییری نکرده حتی نیم سانت  😢