سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
تازه که بدنیا اومده بودبعد 15 اصلا رشد نکرده بود بعد یک ماه نیم سانت سرش رشد کرد.بعد بردمش دکتر شیراز گفت این رشد ارومی داره.خیلی کم وزن میگیره مثلا ماهی نیم کیلو.قدم نیم سانت هرماه
نه مشکل حرکت هیچی نداره ولی شب دومی ک از بیمارستان اومدیم نمیدونم چی شد یهو نفسش گرفت ...
وای نگران نباش. کاملا درکت میکنم. من دخترم اون اوایل تا یک ماه و نیم رفلاکس داشت. شیر از دهن و بینیش میزد بیرون و نمیتونست نفس بکشه...خدا میدونه که چه شبایی که چشم رو هم نذاشتم...یه بار که اینجوری بود، خیلی دیر نفسش برگشت، بعد خوابید ، دور از جون فکر میکردم مرده، همش به شوهرم میگفتم نفس نمیکشه.، چقدر گریه کردم و حالم بد شد....درکت میکنم ولی چند لحظه مشکلی نیست، مت اینقدر قطع شدن نفط بچم رو دیدم که خدا میدونه. اینقدر نگران نباش. دکتر اطفال هم ببرولی طوریش نیست، نگران نباش.
دکتر اطفال بردمش واس زردی روز پنجم یا ششم بود هیچی نگفت بهم
عزیزم الان خل شدی منو نزن ولی اگر دکتر دیده صد درصد مشکلی نداره اخه بچه مشکل دار کاملا مشخصه .من همیشه دو تا مرکز بهداشت نیبرم اخه واکسنشو جای دیگه میزنم یه جا میگفت دور سرش کمه یه جا نیگفت بزرگه دکتر گفت کاملا نرماله الانم پسرم لااااغره ولی بهداشت گفت وزنش زیاده با قد ۸۴ وزن ۱۱/۴۰۰ بخوای عکسم میدم قضاوت کن بچه به این لاغری اضافه وزن داره؟