2777
2789
عنوان

فلج مغزی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 43487 بازدید | 129 پست
من بچه م هنوز چهارده روزشه  از کجا میتونم بفهمم ؟

وا به خاطر این میگی  ایشالا چیزی نیست بهداشت کلا جو میده  ادم و میترسونه اگه دوست داشتی ماه به ماه دکتر اطفال ببرش 

استاتر برای چی حالا ابن سوالو پرسیدی؟

واس رشد نکردن دور سرش تو ۱۳ روز 

خیلی نگرانم😢

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از بدو تولد دور سرش رشد نداشته 😢

بقیه چیزاش درسته ؟

خب دور سر که تو 13 روز رشدی نمیکنه که اگه چیزی باشه بهداشت خودش زود میگه بعدم ببرش متخصص اطفال اونا خوب تشخیص میدن

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
من بچه م هنوز چهارده روزشه  از کجا میتونم بفهمم ؟

عزیزم نگران نباش...فقط دور سر که نمیشه، بعد هم بهداشت اشتباه زیاد داره...من بچم اون اوایل نه وزن میگرفت نه هیچی بعد فهمیدم شیرم کمه، شیرخشک دادم یه دفعه همه ی لباس هاش کوچیک شد! 

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

عزیززززم اینکه فلج مغزی نمیشه خیالت راحت استرس الکی نداشته باش

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
😢 دور سرش رشد نکرده 

بابااااا سیزده روزگی چقدر قراره رشد کنه😑😑😑😑😑😑 یک ماهگی میبردی چکاپ چرا زود بردی

مگه ماهی چقدر رشد میکنه😑

بعدشم بچه رو ببر دکتر خودتم حرص نده الکی

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
مگه بچت مشکلی داره خدانکرده؟

هنوز نوزاده ۱۴ روزشه 

نمیدونم 

همه چیش خوبه 

خوب شیر میخوره قد و وزنش خوب رو نمودار بالا میره همون دور سرش تغییری نکرده از وقت ب دنیا اومدن 

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭
یعنی چجوری؟ مشکل حرکتی داره؟ به علت اکسیژن نرسیدن به نوزاد حین زایمان؟ کاربر  tatijun فکر کنم پ ...

نه مشکل حرکت هیچی نداره 

ولی شب دومی ک از بیمارستان اومدیم 

نمیدونم چی شد یهو نفسش گرفت و کبود شد 

فکر کردم مرد انقدر زدم پشتش و صورتش فوت کردم تا نفسش برگشت 

از همین میترسم ک نکنه اکسیژن ب مغزش نرسیده باشه😢😢😢

خوب مال بچه منم ماهی نیم سانت رشد میکنه

چند وقتشه ؟ 

بهداشت خیلی ترسوند منو 😢