2777
2789
عنوان

فلج مغزی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 43419 بازدید | 129 پست

بچه خواهر شوهرم بود 

موقعی من‌عروسشون شدم ۵ سالش بود

فقط قدش بلند بود خیلی لاغر نه گردن میگرفت نه هیچ کاری میتونست انجام بده

بعد چند ماهم فوت کرد 

این چیزی بود که من دیدم دیگه جزئیاتش و نمیدونم روم هم نمیشد بپرسم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واکنش نشون ندادن به اتفاقات اطراف  کم ذهن شدن  حرف نزدن  تحلیل رفتن اعضای بدن  ...

من بچه م هنوز چهارده روزشه 

از کجا میتونم بفهمم ؟

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭
دکتر معاینه کرده تو بیمارستان اگه مشکلی بود تشخیص میدادن

😢 دور سرش رشد نکرده 

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭

با ام ار ای مشخص میشه . اگه خفیف باشه همه چیزش خوبه ولی گردن دیر میگیره و معمولاً اسپاسم عضلانی داره و نیاز به کاردرمانی داره . 

انشاالله همه ی بچه های به دنیا اومده سالم باشند و این غم را به سینه ی مامان و باباشون نگذارند .

برای بچه ی من هم دعا کنید . سریع راه بیوفته.

توبیمارستان تشخیص میدن وقتی دنیا میاد؟میگن به پدرومادر؟

اونایی که من دیدم بهشون گفتن همون موقع انشالله که برای کسی پیش نیاد

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
چی شده عزیزم

از بدو تولد دور سرش رشد نداشته 😢

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز