2777
2789
عنوان

فلج مغزی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 43515 بازدید | 129 پست

بابا بچه رو برای چی پیش این بهداشت کارهای بی سواد میبرید.من فقط برای واکسن اونم بیمارستان میبردم پسرم رو و از بدو تولد فقط پیش دکتر خودش میبرم.اونا هر بچه سالمی رو ببری یه عیبی میزارن روش.۱۳ روزگی چه خبر،قد و وزن!!۲ ماهگی برای واکسن ببرش فقط.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نگران نباش اصلا  بعدم خودت برو متخصص مثلا همین امروز تا خیالت راحت باشه منتظر ارجاع اونا نباش

خاک برسرشون اینجا اصلا دکتر درست درمونی نداره باید ببرم یا مشهد یا تهران 

ک هر کدومشون شش هفت ساعت راهه 😔

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭
خدا خیرت بده دلمو اروم کردین 😢😢 خدا واسط نگهش داره 

واست اینجوری مینویسن خخخ خیالت راحت من خودم پرستارم قبلا کارورزی بهداشت داشتیم ممکنه خطا باشه به حرف بهداشت گوش نکن آدمو میترسونن فقط به حرف متخصص گوش کن اگه خدایی نکرده مشکلی بود دکتر میگفت 

قدش موقع تولد ۵۰ بود الان شده فکر کنم ۵۳  وزنش هم ۳۳۰۰ بود الان شده ۳۷۲۰  این دوتا رشدشو ...

بخدا تا دوماه ایست کرده بود رشدش.اگه جای من بودی چکارمیکردی..تو بهداشت خودشون میخاستن براش گریه کنن.حالا هم فقط صد گرم صد گرم میاد سرش.هیج جا نمیبرمش از بس ضعیفه

خاک برسرشون اینجا اصلا دکتر درست درمونی نداره باید ببرم یا مشهد یا تهران  ک هر کدومشون شش هفت ...

اخه بچتم کوچیکه خودتم ضعیفی تازه زاییدی این همه ساعت امیدوارم اذیت نشی تو راه

امیری حسین و نعم الامیر
از من به شما نصیحت، بهداشت نبر!!! ببر دکتر!! من هروقت میرم برای واکسن بهشون برمیخوره که بهداشت نمیام ...

عجب ادما بیشعوری 

بگو ب تو چ من پولشو میدم توام حقوقت رو میگیری چرازورت میاد 

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭
شایدم اشتباه اندازه زدن واسه دخترمو۳۳/۴اندازه زدن بدو تولد سه روزگی بردم۳۵/۵بود خب معلومه استباه کرد ...

منم همه ش دعا میکنم موقع تولد اشتباه اندازه زده باشن 

استارتر یه چیز دیگه...من یه بار قد بچم رو اندازه گرفتن، دو هفته بعد بردم قدش یه سانت کوتاه تر شده بو ...

اخ خدا لعنتشون کنه 

😑  فک کنم حساسیت های بعد از زایمان گرفتی دخترررر  نگران نباش ۱۳ روزگی برای رشد دور سر ه ...

اره بابا 

حرکت همه چیش خوبه 

حتی گردنش رو هم بعضی وقتا سفت میکنه سرشو برمیگردونه 

بهداشت ترسوند منو 😢

بهت قول میدم، چند ماه دیگه به این گریه هات میخندی. از من گفتن بود. تازه زایمان کردی، چندبار هم ترسید ...

❤❤❤

منم همه ش دعا میکنم موقع تولد اشتباه اندازه زده باشن 

باور کن من بردم‌خود بهداشت گفت اشتباه براش اندازه زدن بدو تولد

بذار یک ماهگی ببر ماه به ماه ببری واسه چکاپ بهتره

اگرم پیش دکتر ببری که چه بهتر

امیری حسین و نعم الامیر
واست اینجوری مینویسن خخخ خیالت راحت من خودم پرستارم قبلا کارورزی بهداشت داشتیم ممکنه خطا باشه به حرف ...

نه فدات دکترم بردم هیچی نگفت 

حالا اگه بشه دوباره میبرمش پیش متخصص 

میخواستم مغز و اعصاب کودکان ببرم ک اینجا نداره 

مجبوری باید ببرم پیش همون اطفال دوباره 

واست اینجوری مینویسن خخخ خیالت راحت من خودم پرستارم قبلا کارورزی بهداشت داشتیم ممکنه خطا باشه به حرف ...

باور میکنی انقدر فکرم درگیره همین واست رو ک نوشتی چند بار خوندم تا متوجه منظورت شدم 😔

بخدا تا دوماه ایست کرده بود رشدش.اگه جای من بودی چکارمیکردی..تو بهداشت خودشون میخاستن براش گریه کنن. ...

همه چیش خوبه ؟ 

منظور هوش و حرکتیش؟

2790
2778
2791
2779
2792