2777
2789
عنوان

فلج مغزی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 43515 بازدید | 129 پست
خاک برسرشون اینجا اصلا دکتر درست درمونی نداره باید ببرم یا مشهد یا تهران  ک هر کدومشون شش هفت ...

😔 چه بد خیلی هم سخته 

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
اخه بچتم کوچیکه خودتم ضعیفی تازه زاییدی این همه ساعت امیدوارم اذیت نشی تو راه

زاییدنم ب کنار خونریزی شدید دارم 

سزارین بودم 

الان فقط با مفنامیک اسید کنترل میکنم هر شش ساعت دو تا میخورم کافیه ی تایم فراموش کنم همه هیکلم میمونه زیر گند 😔

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باور کن من بردم‌خود بهداشت گفت اشتباه براش اندازه زدن بدو تولد بذار یک ماهگی ببر ماه به ماه ببری وا ...

مرسی فداتشم 😚

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭
من فقط میدونم افراد فلج مغزی یا عضلات خیلی شلی دارن یا خیلی سفت و منقبض،و اینکه توی دوره نوزادی و کو ...

❤❤❤

اره بخدا دو ماهگی غلت زد.الانم سینه خیزمیره همه چیزم خودش از سر زمین برمیداره میکنه تو دهنش.دد بب نن ...

الهی شکر 💕

قرص اهنتو حتمن بخر تا 3ماه.با مولتی ویتامینت

اهن ک شبی دو تا میخورم 

کپسول 

چون بارداری هم کم خون بودم ب شدت 

اما مولتی نگفته بخور!

برم ازاد بگیرم ؟!

اهن ک شبی دو تا میخورم  کپسول  چون بارداری هم کم خون بودم ب شدت  اما مولتی نگفته ب ...

اره باید مولتی تا 3ماه بعداز زایمانت بخوری براشیرتم خیلی خوبه.بهداشت خودش باید بهت بده.اگرم نداد برو ازادبگیر

اره باید مولتی تا 3ماه بعداز زایمانت بخوری براشیرتم خیلی خوبه.بهداشت خودش باید بهت بده.اگرم نداد برو ...

مرسی عزیزم 

باشه