2777
2789
عنوان

فلج مغزی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 43515 بازدید | 129 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یکی از دوستام میگفت بچه یکی از آشناهاشون اینطوری از نوزادی این مشکلو داشته اما انگار چون زود متوجه شده بودن خوب شد

میگفت میبردنش کلینیک کاردرمانی حامی من تو نت چند باری دیدم سایتشونو

سرچ کن آدرس و شمارشون میاد

من خودمم راستش خیلی اطلاع ندارم فقط یکی از دوستای مادرمو میدونم که بچش از نوزادی فلج مغزی بود

بردنش کلینیک توانبخشی حامی تو پاسداران

خیلی راضین خودشونم. درمان نمیشه اما میشه کنترل کرد بیماری رو که خیلی تاثیر داره گویا

خواستی از سایتشونم میتونی آدرس و شمارشونو برداری

http://haamiclinic.com/بهترین-مرکز-کاردرمانی-تهران/ 

بچه بدنش زیادی سفت یا زیادی شل . اولین علامت فلج مغزی مشکل حرکتی بچه است. اما اینجوری نمیتونی خودت تشخیص بدی که. با ام آر آی و تست تشخیص رشد حرکتی بچه میتونن دکترا تشخیص بدن. حتما ببرش برای تشخیص. بعد هم خیلی زود کاردرمانی و توانبخشی رو شروع کن. بچه هایی که زودتر درمان شروع میکنن خیلی زندگیاشون بهتره. من کلینیک حامی رو میشناسم یکی از بهترینهاست. کلینیک کاردرمانی و توانبخشی بهت کمک میکنه که چیکارا باید بکنی خودشون هم با بچه کار میکنن.

سلام فرزندتون راه افتاد؟ خواهرزاده منم این مشکل داره

سلام عزیزم ببخشید میشه بپرسم مشکل خواهرزاده گلتون چی بود که راه نمیرفت؟الان خوبه؟بچه خواهرم 4ونیم سالشه بخاطرتشنج عقب افتاد ازدیوارمیگیره راه میره ولی مستفل نمیتونه حرفم درحدچندکلمه فقط یکساله کاردرمانی میبریم فایده نداره توروخداکمک کنید ممکنه بچه ماهم هیچوقت راه نره بچه اول خواهرمه دلمون خونه

2790
2778
2791
2779
2792