2777
2789
عنوان

فلج مغزی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 43515 بازدید | 129 پست
هنوز توی ایستادن تعادل نداره . و درگیر کاردرمانی هستیم.

لام عزیزم ببخشید میشه بپرسم مشکل پسرگلتون چی بود که راه نمیرفت؟الان راه میرن؟؟بچه خواهرم 4ونیم سالشه بخاطرتشنج عقب افتاد ازدیوارمیگیره راه میره ولی مستفل نمیتونه حرفم درحدچندکلمه فقط یکساله کاردرمانی میبریم فایده نداره توروخداکمک کنید ممکنه بچه ما هیچوقت راه نره بچه اول خواهرمه دلمون خونه

چیکارکردین شماکه راه رفت؟؟

وای نگران نباش. کاملا درکت میکنم. من دخترم اون اوایل تا یک ماه و نیم رفلاکس داشت. شیر از دهن و بینیش ...

سلام عزیزم میدونم این تاپیک خیلی قدیمیه ولی بچم ۳۵ روزشه دقیقا مشکل بچه ی شمارو داره میخواستم بدونم شما که تجربشو داشتین چه اقدامی انجام دادین چی شد که خوب شد؟

پسرم رفلاکس داره دور از جونش دوبار نفسش در حد مرگ رفته زدم پشتش نفسش برگشته خیلی نگرانم همش میترسم خواب باشم این اتفاق بیفته متوجه نشم چیکار کنم میتونین راهنماییم کنین ممنونتون میشم

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم میدونم این تاپیک خیلی قدیمیه ولی بچم ۳۵ روزشه دقیقا مشکل بچه ی شمارو داره میخواستم بدونم ...

سلام عزیزم. اول که قدمش مبارکتون باشه. ایشالا هیچ وقت داغش رو نبینی. من یکی دو ماه اول خیلییییییی این مشکل رو داشتم. و یه جورایی هیچ راهی نداشت. از ترسم نمیخوابیدم و همش مواظب بودم این اتفاق نیفته، خیلی تحت فشار بودم و برای همین هم افسردگی گرفتم. کم کم که بزرگتر شد بهتر شد ولی تنها نکته ای که فهمیدم این بود که باید حتما و حتما آروغ رو بگیری. دختر من متاسفانه خیلی خیلی دیر آروغ میزد. گاهی نیم ساعت آروم میزدم پشتش که آروغ بزنه و فهمیده بودم هرگز بدون آروغ زدن نباید بخوابونمش. شده ۴۵ دقیقه صبر میکردم تا آروغ بزنه. امیدوارم زودتر این مشکل حل بشه. سخته، میدونم اما صبور باشی کم کم خودش درست میشه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
سلام عزیزم. اول که قدمش مبارکتون باشه. ایشالا هیچ وقت داغش رو نبینی. من یکی دو ماه اول خیلییییییی ای ...

فداتشم عزیزم خداروشکر که این بحران رو رد کردین برا منم دعا کنید خیلی تو عذابم از وقتی وارد ماه دوم شده اینطور شده به خدا داغونم منم اصلا خواب ندارم پسر منم خیلی دیر آروغ میزنه آخه مشکل اینجاس فقط یدونه آروغ نمیزنه که مثلا وقتی آروغ میزن میزارم زمین باز این اتفاق میفته گاهی ۳-۴تا آروغ داره.

شما پیش دکتری چیزی نبردین؟

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
فداتشم عزیزم خداروشکر که این بحران رو رد کردین برا منم دعا کنید خیلی تو عذابم از وقتی وارد ماه دوم ش ...

چرا کلی دکتر بردم. پیش ۳ تا از بهترین متخصص های اطفال ولی انگار هیچ کدوم درک نمیکردن من چی میگم! هیچ کس راه حل خاصی نمیداد....داروی کولیک بهم میدادن، شیرخشک هم میدادن..(با شیر خودم حالش بدتر میشد)..ولی کلا چندان اثری نداشت..فقط صبوری کردم تا چند ماه اول بگذره و خودش خوب شه...همونطور که گفتم تنها نکته ای هم که خودم فهمیدم هرگز نباید زود میخوابوندمش، دیر آروغ میزد. همینجور عمودی نگه مییداشتمش،و آروم پشتش میزدم. همیشه ساعت میگرفتم. یادمه یه بار رکورد رو زد و ۴۵ دقیقه طول کشید!!

فداتشم عزیزم خداروشکر که این بحران رو رد کردین برا منم دعا کنید خیلی تو عذابم از وقتی وارد ماه دوم ش ...

عزیزم، کامل درکت میکنم. خیلی سخت میگذره. اما خدا خیلی بزرگه. خودش مراقب هست و این دوران هم میگذره. اینقدر روزای شیرینی میاد که دیگه به این روزا فکر نمیکنی. توکل کن به خدا و سعی کن از اطرافیانت کمک بگیری. خودت روزا استراحت کن و اگر کسی میتونه کمکت باشه ازشون بخواه مراقبش باشن تا شما استراحت کنی

چرا کلی دکتر بردم. پیش ۳ تا از بهترین متخصص های اطفال ولی انگار هیچ کدوم درک نمیکردن من چی میگم! هیچ ...

پسر من وقتایی که آروغ نمیزن میزارم سرجاش با تکون خوردن نشون میده آروغ داره باید برداریم بزنیم پشتش نگرانی من از این وقتی خودم خوابم اگه متوجه نشم چی؟!

من گفتم شاید دکترا یه داروی درست حسابی بدن ولی به قول تو هر کی واسه خودش یه نسخه میپیچه شیرخشکشو عوض کردم فعلا این بهتره از قبلیس دیگه مثل اینکه چاره ای نیست باید مواظب باشم تا این دوره گذران بشه

عزیزم، کامل درکت میکنم. خیلی سخت میگذره. اما خدا خیلی بزرگه. خودش مراقب هست و این دوران هم میگذره. ا ...

بقیه هم هستن مامانم شوهرم خیلی کمک دستمن ولی من خودم اونقدر استرس دارم میگم هیچ کاری نکنم فقط بشینم بغل بگیرم آروم آروم بزنم پشتش.

نمیدونم اما بچه یکی از دوستام دکتر میگفت موقع زایمان و به دنیا اوندن اکسیژن به مغزش نرسیده و هایپوکس ...

سلام ببخشید بچه ی دوستتون بهتر شده؟چون بچه ی جاری منم همین علایمی که میگید داره میخوام ببینم امیدی هست طفلی خوب میشه؟

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 
2790
2778
2791
2779
2792