سلام بچه ها من تازه وارد شدم, خوشحال میشم راهنماییم کنید, خیلی ناراحتم جدیدا شوهرم بهم کم توجه شده به ناراحتیم مریضیام و حالم اصلا اهمیت نمیده چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دو سال با هم دوست بودیم ولی خانواده ها در جریان بودن, خیلی عاشقانه و پاک بود هم دوستیمون هم ازدواجمون و واقعا سخت به من رسید, به قول خودش مثل معجزه بود, چون از یه شهر هم نبودیم. الان 5ساله خونه خودمم, یه ساله خیلی عوض شده اصلا فراموشم کرده
الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 خدایاااا مرسییی بابت همه چی شکرت😍الهی همه ی عاشقارو ب عشقشون برسونو خوشبختشون کن ارزوی همرو براوردع کن ماهم بین اونا
عزیزمن روانشناسا میگن زیادی والکی هی پیش شوهرتون نگین مریضم مرىضم چندباراول ناراحت میشن بهت میرسن دو ...
اهوم بنظرع منم اینطوریع
الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 خدایاااا مرسییی بابت همه چی شکرت😍الهی همه ی عاشقارو ب عشقشون برسونو خوشبختشون کن ارزوی همرو براوردع کن ماهم بین اونا
سلام شاید فکرش مشغوله به خاطر مشکلات اقتصادی و اینا
اره فکرش که مشغول هست ولی خب چه ربطی داره که بمن بی توجه بشه, اوایل مثل پروانه دورم میگشت, گریه میکردم اونم گریه ش میگرفت, حالا گریه م میگیره میره میخوابه! اصلا دوس داره بیاد خونه فقط بره تو گوشیش شام بخوره بعدم ساعت 10 بخوابه