سلام بچه ها من تازه وارد شدم, خوشحال میشم راهنماییم کنید, خیلی ناراحتم جدیدا شوهرم بهم کم توجه شده به ناراحتیم مریضیام و حالم اصلا اهمیت نمیده چیکار کنم
صبح زود میره سرکار نمیبینیم همو چون من خوابم, شبم ساعت 8شب میاد, به منم کار نداره فقط چای و شام حاضر باشه بعدم بره بخوابه تمام! البته جدیدا زیاد میمونه سرکار قبلا 4 خونه بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره بنظرمنم اینطوره میبینی اوایل ازدواج میگفتیم مریضیم هی دورمون میگشتن یا اگه هرچند ماه یکباربگیم ب ...
من ک ۱ماهه نامزدم یکونیم سالم دوس بودیم یبارم ا مریضیم نگفتم بدع خوب شدنم گفتم
اگ کسیم پیشع من همش بگه مریضم کلافه میشم
الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 خدایاااا مرسییی بابت همه چی شکرت😍الهی همه ی عاشقارو ب عشقشون برسونو خوشبختشون کن ارزوی همرو براوردع کن ماهم بین اونا
اره بنظرمنم اینطوره میبینی اوایل ازدواج میگفتیم مریضیم هی دورمون میگشتن یا اگه هرچند ماه یکباربگیم ب ...
اره عزیزم حرفت درسته ولی واسه من صحت نداره, من نهایتا ماهی همون یه بار که پریود میشم و میفتم تو خونه بسکه حالم بد میشه وگرنه بقیه روزا خوب و پرانرژی ام
الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 خدایاااا مرسییی بابت همه چی شکرت😍الهی همه ی عاشقارو ب عشقشون برسونو خوشبختشون کن ارزوی همرو براوردع کن ماهم بین اونا
دیشب ازش پرسیدم میگه تو اشتباه میکنی من هنوزم مثل اول دوستت دارم, ولی رفتارش اینو نمیگه! میاد همش سرش تو گوشی, تا حرف میزنم عصبی میشه و حرفامو قبول نمیکنه همش میگه تو اشتباه فکر میکنی سعی کن فکرتو اصلاح کنی!
دیشب بحثمون شد من حرفامو زدم باز اون گفت اشتباه برداشت کردی من اینجوری نیستم و فلان و بهمان, اخرم من گریم گرفت حالمم بد بود, درد داشتم, اصلا براش مهم نبود گرفت خوابید, از صبحم که رفته سرکار نه زنگ زده نه پیام! همیشه صدبار بهم زنگ میزد