2777
2789
عنوان

حق دارم یا نه ؟؟؟

299 بازدید | 41 پست

دیشب ساعت یک نصفه شب شوهرم داره میره مامانشینا رو که سر ی موضوعی داغونن ببره بیرون ..

وسایل جمع کردن برن مثلا زیارت شاه عبدالعظیم 

اخه نصفه شبی ... منو بچه 4 ساله و شش ماهه رو میذاره بره براش مهم نیست من میرم نمیرم 

چی شده اخه که من خودمو بچه هامو دربه در کنم 

اینکه خانوادش رو بمن ترجیح میده خیلی ناراحت میشم اول خانوادش بعد من 

چطوری بچسبونم به خودم 

شماها بودین چیکار میکردین ؟؟؟ 

خدایا دوستت دارم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حق داری. چرا روز نمیبره؟

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

بابا این چه رفتاریه شما دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ انتظار داری خانوادشو به خاطر شما بیخیال بشه؟؟ 

کسیکه قید خانوادشو بزنه مطمئن باشین یه روز قید شمارم میزنه

درنزن، رفته ام از خویش کسی منزل نیست...

اشکال نداره.‌ به اجر اون خدمتی که همسر داره به پدر و مادرش میکنه فکر کن.. بخدا دعای پدر و مادر در حق فرزند انقد زندگی رو جلو میبره..تو که نمیتونی بگی نرو.. پس خوشحال باش که همسرت به پدر و مادرش خدمت میکنه و در نتیجه زندگیتون به واسطه دعای اونا قشنگتر میشه

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

من ک دیگ توی این جدال کم اوردم‌دیگ دوسشم ندارم.تنها امیدم پسرمه.باشوهرم دو سه ماهه سردم.ازماه پیشم بهش گفتم حق نداری برای رابطه بیای طرف من...من تا الان همیشه دوستت داشتم ولی تو حرمت منو نگه نداشتی هیچ...کاری کردی خانوادتم بهم بی حرمتی کنن.من نمیتونم اشپز خونت باشم شبها هم شریک جنسیت.من برای اینجور زندگی کردن هیج پتانسیلی ندارم من از همه ارزوهام دست کشیدم و وارد زندگی تو شدم...ولی حالا....

دیگ برام مهم نیس چی میخاد بشه

من حتی تو بدی هاتم خوبی هاتو دیدم😢
بابا این چه رفتاریه شما دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ انتظار داری خانوادشو به خاطر شما بیخیال بشه؟؟  ک ...

نه واقعا ساعت یک نصف شب با دوتا بچه شما را تنها بزار خانواده ش گردش ببر ناراحت نمی شی

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
بابا این چه رفتاریه شما دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ انتظار داری خانوادشو به خاطر شما بیخیال بشه؟؟  ک ...

مگه کسی گفته قید خانوادش رو بزنه. بره به خانوادش برسه ولی نه ساعت یک نصفه شب که باید پیش زن و بچش باشه

اشکال نداره.‌ به اجر اون خدمتی که همسر داره به پدر و مادرش میکنه فکر کن.. بخدا دعای پدر و مادر در حق ...

گسی ک گف خدمت نکنن؟ب نظز من نباید برای خدمت ب پدزمادر زن و له کنن.یا بالعکس.باید دوطرف راضی باشن وگرنه اون اجر،آجر بشه بخوره فرق سرخودش و ننه باباش.دلم انقد پره ک حد نداره

من حتی تو بدی هاتم خوبی هاتو دیدم😢
نه واقعا ساعت یک نصف شب با دوتا بچه شما را تنها بزار خانواده ش گردش ببر ناراحت نمی شی

نه نمیشم. خانوتدش اون لحظه به پشتیبانی ایشون نیاز داشتن . یکم منصف باشید لطفا

درنزن، رفته ام از خویش کسی منزل نیست...

منمممم همینطور حالم از همشون بهم میخوره بچه ننه ها خب چرا ما اینطوری نیستیم نسبت به خانواده هامون اه شورش در اوردن

بعضی وقتا با خودم فکر میکنم چطور این حجم از نفهمی تو کله به این کوچیکی جا شده😐