2777
2789
عنوان

حق دارم یا نه ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 41 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توجه داشته باشید که این همسر استارتر با دل خوش و گردش نرفته ها.

خود استارتر گفت سر یه جریانی داغون بودن. رفتن زیارت.

به نظر من باید دید جریان چی بوده که اون بنده خداها انقدر داغون بودن. 

و خودم به شخصه در این شرایط روحی واقعا از همراهی همسرم با خانواده اش ناراحت نمیشم. حتی نصف شب

خدایا ممنونم که هوامو داری       لطفا مواظب کوچولوهای ناز و شیطون و دوست داشتنی من باش      
الله اکبر     . خانواده خودتون زنگ بزنن و اظهار ناراحتی کنن خودتون چیکار میکنید؟

اگر پدریا ماررم خدایی نکرده کسالت داشته باشن اشکال نداره میرم.همچنین خانواده شوهرم.ولی یک شب؟گردش؟واجبه؟

من حتی تو بدی هاتم خوبی هاتو دیدم😢
من براش اصلا مهم نیستم  هرچی میشه میدوه زود سمت خانوادش  اول و اخر من براش میمونم اول م ...

عزیزم مطمئنا شوهرت وقتی به خانوادش میرسه خدا هم به زندگی تون برکت میده و اینکه مطمئنا شوهرت یه خوبیایی هم داره دیگه 

ازین تاپیکا نزن بیشتر دلتو خالی میکنن و مشکلت و بزرگ میکنن فک میکنی چه خبره 

برو با شوهرت همون جور که هست خوش باش و لذت ببر

عزیز میگه خانوادش سر یه موضوعی داغون بودن بردشون زیارت هواشون عوض شه، گردش یک نصفه شب چیه؟!!

این فرق می کنه بااینکه ناراحت می شم ولی مخالفت نمی کنم

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
اگر پدریا ماررم خدایی نکرده کسالت داشته باشن اشکال نداره میرم.همچنین خانواده شوهرم.ولی یک شب؟گردش؟وا ...

کسالت که همیشه جسمی نیست. شاید اون پدر و مادر انقدر غصه داشتن که اگر میخوابیدن، نصف شب سکته میکردن. بعدش هم گردش نرفتن ها

خدایا ممنونم که هوامو داری       لطفا مواظب کوچولوهای ناز و شیطون و دوست داشتنی من باش      
من براش اصلا مهم نیستم  هرچی میشه میدوه زود سمت خانوادش  اول و اخر من براش میمونم اول م ...

عزیز دلم تو هم چرا به خانوادت نمی چسبی . تو هم برو پیش اونا . نمیگم بی خیال شوهرت بشو ولی تو هم وقتت رو با خانوادت بگذرون .