2777
2789
عنوان

حق دارم یا نه ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 41 پست
اشکال نداره.‌ به اجر اون خدمتی که همسر داره به پدر و مادرش میکنه فکر کن.. بخدا دعای پدر و مادر در حق ...

عزیز خدمت به پدر و مادرم یه اندازه ای داره. وقتی زن و بچش بهش احتیاج دارن که نباید بیخیالشون بشه و بره سراغ پدر و مادرش. چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامه بخدا. خود خدا هم راضی نیست

نه نمیشم. خانوتدش اون لحظه به پشتیبانی ایشون نیاز داشتن . یکم منصف باشید لطفا

متاسفم که نمیتونم مثل شما خوب باشم😐درضمن شاید خانواده شوهر شما خوبن 

بعضی وقتا با خودم فکر میکنم چطور این حجم از نفهمی تو کله به این کوچیکی جا شده😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه کسی گفته قید خانوادش رو بزنه. بره به خانوادش برسه ولی نه ساعت یک نصفه شب که باید پیش زن و بچش با ...

هیچ حرفی ندارم بزنم چون هرچی بگم شما حرف خودتونو میزنید . خانواده خودتون بودن چی‌؟ باز همینو میگفتید؟ اونا اون لحظه به حمایتش نیاز داشتن

درنزن، رفته ام از خویش کسی منزل نیست...

فقط منو واسه رابطش میخواد دیگه هیچی بینمون نیست بخدا ...

منو راضی کنه خانوادش هم راضی کنه اگه من دلم بگیره کاری برام نمیکنه بجون بچه هام 

میخوام بچه ها رو بدم بهش دیگه فقط میخوام خلاص شم مگه منو کلفت گرفته

خدایا دوستت دارم...

برو بابا.ب نظرم اگر اینطوره بهتره ازدواج نکنن و از خانوادشون پشتیبانی کنن.من یدونه بچه دارم کل روز انرژیم و میگیره و شدید ب کمک شوهرم شبها نیاز دارم.حالا این خانم دوتا بچه داره.شوهرش باید ول کن بره؟

من حتی تو بدی هاتم خوبی هاتو دیدم😢
فقط منو واسه رابطش میخواد دیگه هیچی بینمون نیست بخدا ... منو راضی کنه خانوادش هم راضی کنه اگه من دل ...

مث من.من الان ی ماهه باهاش هیچ رابطه ای نداشتم بهش پیشنهاد دادم جدا بشیم مهریمم میبخشم.قبول نکرد.

من حتی تو بدی هاتم خوبی هاتو دیدم😢
گسی ک گف خدمت نکنن؟ب نظز من نباید برای خدمت ب پدزمادر زن و له کنن.یا بالعکس.باید دوطرف راضی باشن وگر ...

عجب دل پریییییی...😁😁. 

من دعای پدر و مادرم رو در حق زندگی برادرم دیدم که چطور مشکلاتشون حل شد.. البته زنشم خوب بود..زبون خوبی داره و به خدمت کردن به پدر و مادر  و دعاشون خیلی اعتقاد داره.. همیشه به بابام میگفت برامون دعا کن..خداروشکر الان زندگی خوب و ارومی دارن

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
هیچ حرفی ندارم بزنم چون هرچی بگم شما حرف خودتونو میزنید . خانواده خودتون بودن چی‌؟ باز همینو میگفتید ...

خانواده خودمم بودن همین حرف رو میزدم. داداش من هیچوقت حق نداره ساعت یک نصفه شب زن و بچش رو ول کنه بخاطر اینکه پدر و مادرم رو ببره گردش. روز رو که ازشون نگرفتن. اگر بحث مریضی باشه موضوعش فرق میکنه ولی گردش چیز واجبی نیست که ادم بخاطرش زنش و 2تا بچه کوچیکش رو نصفه شب تنها بزاره.

شما مجردی؟

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
برو بابا.ب نظرم اگر اینطوره بهتره ازدواج نکنن و از خانوادشون پشتیبانی کنن.من یدونه بچه دارم کل روز ا ...

الله اکبر    . خانواده خودتون زنگ بزنن و اظهار ناراحتی کنن خودتون چیکار میکنید؟

درنزن، رفته ام از خویش کسی منزل نیست...

واقعا 

من همچین مردی را جرواجرش می کنم که نصف شب منو بچه ام تنها بزار خانواده ش گردش ببر اون گردش بخوره توی سرش

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

اگه میگی خانواده ش در شرایط بدی هستن و داغونن حق با شما نیست. اولویت داشتن شما درسته ولی معنی اولویت این نیست که دیگه خانوادشو ول کنه که

الان که بهش نیاز دارن باید به دادشون برسه دیگه، شما هم که شرایط اورژانسیی نداشتید اون موقع، با بچه ها میخوابیدید تا برگرده. باز برمیگرده پیش شما از اخرش

الله اکبر     . خانواده خودتون زنگ بزنن و اظهار ناراحتی کنن خودتون چیکار میکنید؟

منکه شخصا تلفنی یکم آرومشون میکنم فردا میرم پیششون

بعضی وقتا با خودم فکر میکنم چطور این حجم از نفهمی تو کله به این کوچیکی جا شده😐