2777
2789
خسته نباشی مادر 😚😚برو با عرررخخخخخ بخواب فردا صبح قبل سرکار رفتن ی دوش سرپایی بگیر ننه

نمیشد هم خوابم نمیبره هم باز مکافاتش بیشتره فردا باید تمام ملحفه و رو تختی رو بشورم چون از بیمارستان میام تا دوش نگیرم نمیرم هیچوقت رو تخت بعدم اسکراب که میزنم خودم رو ماساژ میدم ی حس خوبی دارم انگار خستگیم میره

💫ﺍﻣﺸﺐ ﺁﺭﺯﻭ ﺩﺍﺭﻡ

ﻓﺎﺻﻠﻪ ﻧﺒﺎﺷﺪ ﻣﯿﺎﻥ ﺷﻤﺎ

ﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻫﺎﯼ ﺧﻮﺑﺘﺎﻥ

ﺷﻤﺎ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﻭ عشق ﺑﺎﺷﺪ

ﻭ ﯾﮏ ﺩﻧﯿﺎ ﺳﻼﻣﺘﻰ ﻭ 

" ﺍﻣﻀﺎﯼ ﺧﺪﺍ ﭘﺎﯼ

ﺗﻤﺎﻡ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﯾﺘﺎﻥ "

#شبتون_آروم 🌙

‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشد هم خوابم نمیبره هم باز مکافاتش بیشتره فردا باید تمام ملحفه و رو تختی رو بشورم چون از بیمارستان ...

ارهههه حواسم به بیمارستان کار کردنت نبود راس میگیییی عزیزممم😚😚😚خوبه الان دیگه با ی آرامشی لالا بتون😍😍

😊

درود...

صبح بخير

الهي خير و بركت و نور و مغفرت و محبت الهي در تمامی شئون زندگيتون جاری و ساری باشه🙏🏻🌹

بیایید بیایید که گلزار دمیده‌ست

بیایید بیایید که دلدار رسیده‌ست

بیارید به یک بار همه جان و جهان را

به خورشید سپارید که خوش تیغ کشیده‌ست.

سلام صبح بخیر عشقولیییاااا😘😘😘😘😘😘

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

نیایش_صبحگاهی#  

#سه_شنبه15مرداد1398

#درودهمدلان🌺

معبودم ! به من گفتی موسم برکت تو "اکنون" است. من هم دم را غنیمت میشمارم و تمام تلاش خودم را میکنم که فردا شرمنده دلم نباشم ،قطعا" رویاهایم تحقق می یابند ، چون به توانمندی خودم و به عنایت تو، یگانه معبود عاشق ایمان دارم...

امروز با قلبی لبریز از سپاس و قدردانی به همه اتفاقات زندگی میگویم:

"هیچ اتفاقی نمیتواند مرا از مسیری که پی گرفته ام مایوس کند"

خدایا شکرت🙏

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

سلام عزیزای من صبح تون بخیر😍😍😍😘😘😘😘

یه سکوتی هم هست مال بعد از شنیدن حرفایی هست که نباید میشنیدی.ببین حس عجیبیه بیرونش سکوته اما از داخل هی صدای شکستن میاد😔💔