2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فعلا لفتمممممم🙌🙌🙌🙌 هیشککککی‌ اطلاعات پس نده خودم میام🤣🤣 هیییشکی‌ نمیتونه‌ عین موووو‌ اطلا ...

خخخخخخ برو به سلامت

خيالتم راحت اطلاعات نميديم 

اصلا تو رو ميكنيم مسئوول اطلاعات😝😝😝😝😝😝

سلام ی عدد شهید در خدمتتونم دارم هلاک میشم سرکارم شلوغ بودم دیشبم نخوابیدم الانم یکی باید بیاد منو ب ...

عزیزم ☹☹☹☹☹☹ خسته نباشی. 

واقعا‌ بهت سخت گذشته..

یه سکوتی هم هست مال بعد از شنیدن حرفایی هست که نباید میشنیدی.ببین حس عجیبیه بیرونش سکوته اما از داخل هی صدای شکستن میاد😔💔
سلام ی عدد شهید در خدمتتونم دارم هلاک میشم سرکارم شلوغ بودم دیشبم نخوابیدم الانم یکی باید بیاد منو ب ...

خسته نباشی مادر 😚😚برو با عرررخخخخخ بخواب فردا صبح قبل سرکار رفتن ی دوش سرپایی بگیر ننه

😊

خبببب ورقه ها بالا وقت تموووومه😝😝

بنده امروز را بدون یک  قطره روغن و با نمودارهای سبز تیمااام کردم طبق اون موادی ک دیشب رد کردم.. تقریبا یک سوم غذامم موند نگه داشتم برا فردا صبحانه😋

اینم برنامم روغنکاری و ویتامین ای رو هم قبل خواب میزنم تیکشو زدم

😊
عزیزم ☹☹☹☹☹☹ خسته نباشی.  واقعا‌ بهت سخت گذشته..

مرسی اره خیلی بد بود همین الان از حمام اومدم روغنکاری کردم به گودزیلا هم گفتم امشب میخوام دورم خلوت باشه خسته ام جام تنگ باشه خوب نمیخوابم برو تو اتاق ملینه یا حال بخواب رفت رو مبل😂😂😂😂