2777
2789
🤣🤣🤣🤣میبینی نمیگذاره‌ اطلاعات‌ در اختیار‌ بزارم☹

بههههله چقدم دقیق ادرس میدی قشنگ معلومه کجارو میگی

یه جوری ادرس میدی از کتاب فیزیولوژی گایتون هم بهتر😂😂😂😂

😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بههههله چقدم دقیق ادرس میدی قشنگ معلومه کجارو میگی یه جوری ادرس میدی از کتاب فیزیولوژی گایتون هم به ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اطلاعاتی‌ چیزی خواستی‌ . رودربایسی‌ نکنی جون نیکی‌ ها 

بی تعارف‌ بوگو‌ مادر 

خوووودم هستم‌🙌🙌🙌

طفلی دیشب گودییی نموده بودش نذاشته بود بخوابه با دندوناش فک کنم امروز درب و داغان شده باشه از خستگی ...

☹☹☹☹

ایشالا این گودی‌ جکی هم زودتر بزرگ شه 

بهار جکی راحت. شه

😞😞😞نمیدونم گیسو جون  خواب هدی عجق‌ وجق‌ زیاد‌ میبینم‌  دیشب خواب دیدم پام اینجوری‌ شد ...

نيكي جونم به خاطر اتفاقي كه افتاده و ناراحتياو استرساي بعدش يكمش طبيعيه اين خوابا 

واسه خودت دمنوشاي ارام بخش مثل گل گاوزبونو بهار نارنج دم كن قبل از خواب

خون توي خواب خوابو باطل ميكنه اما اگه بهش فكر كني و منتظر يه اتفاق بد باشي انرژياي منفي رو جذب ميكني

اينجور وقتا صبح كه بيدار شدي صدقه بزار شير ابو باز كنو واسش خوابتو تعريف كن شايد بگي خرافاته اما من اعتقاد دارم اگه احساس بدي بداري واسه اب تعريف كني انرژياي بدو ميشوره و ميبره

واسه خودت اون گودزيلا و گل پسرت حتما حتما هر هفته اسپند دود كن مخصوصا وقتي ميري تو جمع هاي شلوغ فاميل

به خدا قسم ديدم كه ميگم چشم زدن واقعيته

نيكي جونم به خاطر اتفاقي كه افتاده و ناراحتياو استرساي بعدش يكمش طبيعيه اين خوابا  واسه خودت د ...

اره گیسو جون ‌ ما هم به چشم زدن اعتقاد داریم

صدقه هم صبح‌ گودزیلا‌ گذاشت‌ کنار‌ 

😙😙