2777
2789

ســــلام🌱🌸

صبح بخیر

آرزو میکنم 🌱🌸

🌱🌸دراین روز زیبا

دلتون پراز محبت🌱🌸

🌱🌸روزتون پُراز رحمت

زندگیتون پر از بـرکت 🌱🌸

سلام صبح بخیر عشقولیااااآا😘😘😘😘😘😘

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عشقولیا صبحتون بخییییر😍😍😍😍😚😚😚 بده ساعت ۴ اومدم خوابیدم الان ک بیدارم چون برقا رفتن از گ ...

سلام عزیزدلم صبحت بخیر😍😍😍😍

این دُخی هم بیدارشده ساعت ۷ تازه الان خوابش برده منم نتونستم برم پیاده روی فک کنم سه شنبه ها طلسم شده برام😁

اييييي واي شما كدوم شهرين؟؟؟؟ به خاطر مشكلات ماليه به خدا ،مردمم حريص شدن از هيچ كسو هيچي نميگ ...

ما تهران هستیم، خیلی خطرناک شده تازگیها ، خود گودزیلا هم میگه منم بعضی وقتا میترسم از این ناامنیا ، میگع اگر کسی اوند سمتت و تهدید کرد سریع همه وسایلتو یبنداز جلوش . 

اره خودمم میحواستم زنگ بزنم پلیس بگم بیان والا ی گشتی بزنن تو خیابونا شیشه های ماشین ها رو الان کامل دودی میکنن دیگه بدتر هر غلطی میخوان انجام میدن.

حالا مثلا خیرسرمون خونمون منطقه ۳ تهرانه اینجوری شده 

یکم چون خلوته فک کنم همینه موضوع هبچ کسم بهمدیگه کار ندارن. خدا خودش کمکمون کنه.

🦋✨دریـافـت آرامش الـهــی✨🦋

🌸در هر تپش قلبم

✨حضور معبودی‌ست که

🌸بی منت برایم خدایی می‌کند

✨بی منت می‌بخشد

🌸و بی منت عطا می‌کند

✨ای همه هستی

🌸ای همه شکوه

✨ای همه آرامش

🌸امواج متلاطم درونم را

✨ساحلی نیست جز یادت

🌸و غوغای روح بی پناهم را

✨پناهی نیست جز حضورت

🌸وجودم را با ذکر نامت آذین می‌بندم

✨و جانم را با یادت متبرک می‌کنم

🌸و عاشقانه تمنایت می کنم

حال.خوب#  

🙏 شکرگذاری  امروز  

💟《من فرمانده ی لحظه های زندگی ام هستم و ثانیه ها مامورند که خوشبختی را به من برسانند پس روزم را با قدرت شروع میکنم چرا که خوشبختی جایش همینجاست درست در کنار من.》

خدایا سپاسگزارم🙏

حال.خوب#  

سلام عزیزدلم صبحت بخیر😍😍😍😍 این دُخی هم بیدارشده ساعت ۷ تازه الان خوابش برده منم نتونستم برم پیا ...

صبح گشنگت بخیر اوجلم😚😚😚

بگو ننه آرام بگیر بخواااااب این روزا تکرار نمیشه بعد بزرگتر میشی میری مدرسه میری دانشگاه کله ی خودتو میکوبی به در و دیوار ک چرا وقتی بچه بودم ۷ صبح برپا میزدم🤣🤣🤣🤣

بگو نگاه ما بخ بخت نکن باید پاشیم جلو خیکمونو بگیریم تو بخواب🤣🤣🤣

😊
صبح گشنگت بخیر اوجلم😚😚😚 بگو ننه آرام بگیر بخواااااب این روزا تکرار نمیشه بعد بزرگتر میشی میری مد ...

😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘

آره بخدا الان خوابیده فقط میخواس من نرم پیاده روی😭

الهی امروز نتونستی بخوابی حتما عصر ی چرت بزن عشقم🤗

😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘 آره بخدا الان خوابیده فقط میخواس من نرم پیاده روی😭 الهی امروز نتونست ...

ای وروجک خواست مطمئن بشه تو نمیری بعد بخوابه🤣🤣🤣🤣

اگه این قوم مغول گذاشتن چرتکی میزنم عصری😚😚

😊