2777
2789
بیا بریم خواهر تف و لعنت کردن هم دیگه دلمونو خنک نمیکنه بریم لااقل اکانتمون نترکه اینجا روهم ازمون ن ...

باشه پستمو پاکیدم 😁

خاک برسرشون😒

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام قربونت برم تنت سلامت😚😚اره خداروشکر همه چی پایین بود ویتامینام خوب بود فخط ی چربی خوبمم پایین ...

خدا رو شكر ازمايشات خوب بوده قطع كامل چربيا ضرر داره بايد يه مقدار مناسب از چربياي مفيد استفاده كني

مخصوصا واسه پوست 

بچه ها نا امنی چقد زیاد شده چند شب پیش پسر دوست گودزیلا رو ۴ نفر  با قمه خفت کردن گوشی و پولاشو ...

اييييي واي شما كدوم شهرين؟؟؟؟

به خاطر مشكلات ماليه به خدا ،مردمم حريص شدن از هيچ كسو هيچي نميگذرن

بچه و زنو مرد فرقي نداره واسشون😓

دیرتر که نمیتونم  من اصلا طلا نمیندازم فقط جایی بخوام برم یه دستبند . حالا گودزیلا نمیدونه دو ...

حق داره،همه جا نا امنه 

خيلي بايد مواظب باشيم

من هميشه ميگم تو جامعه اي كه امروز ما داريم بايد هميشه بترسيمو احتياط كنيم به خدا شجاعت معني نداره 

اسپری چی بزارم من اینقد ترسوام سکته میکنم کسی سمتم بیاد . این راننده تاکسی های شهرستانی هم اومدن همه ...

البته همه جا نا امنه اما هر چي شهر بزرگتر بي درو پيكرتر

اگه واقعا باعث مزاحمتو نا امنين زنگ بزن نيروي انتظامي

خدا رو شكر ازمايشات خوب بوده قطع كامل چربيا ضرر داره بايد يه مقدار مناسب از چربياي مفيد استفاده كني ...

اره کامل قطع نکردم گیسو جون ولی خیلی کم میخورم همونم ک میخورم روغن زیتون و کنجده ولی سرخ کرده و اینا رو حذف کردم...یا مثلا خامه و کره محلی میخورم صبحونه یا ارده ولی خب انگار کمتر از نیازم بوده باید یکم بیشترش کنم...دیگه میلم نمیکشه به چیزای سرخ کرده زود تهوع میگیرم...حالا باید مغز و ماهی سالمون بیشتر بخورم ک درس بشه‌‌‌..مرسی😚😚

😊
البته همه جا نا امنه اما هر چي شهر بزرگتر بي درو پيكرتر اگه واقعا باعث مزاحمتو نا امنين زنگ بزن نير ...

نه خداروشکر  مزاحمتی  تو این ۱۰ سالی ک اینجا بودم ایجاد  نشده زیادم اینور اونور میکنم...کلا دزفول شهر نسبتا امنیه درگیری خیابونی هم خیلیییی خیلییییی کم میش میاد اینی ک گفتم واسه سال اولی بود ک اومده بودم اینجا ۱۸ سالم بود دانشجو بودم اهواز باید ۵ _۶صبح میزدم بیرون خیلی خیابون خلوت بود از ترس میذاشتم کیفم اما خداروشکر  هیچ وقت لازمم نشد...

😊

سلام عشقولیا صبحتون بخییییر😍😍😍😍😚😚😚

بده ساعت ۴ اومدم خوابیدم الان ک بیدارم چون برقا رفتن از گرما بیدار شدم اگه لطف کنن زود بیان من ادامه ی خوابمو میرم🤣🤣🤣🤣

😊