2777
2789

تغذیه#  

یه صبحانه مقوی، برای ورزشکان، برای کسانی که رژیم لاغری دارن، و جلوگیری از ریزه خوری در طول روز

یه لیوان شیر

نصف لیوان جو دوسر

کمی نمک

یه ق م دارچین

کمی عصاره وانیل

یه ق م عسل

شی و جو رو مخلوط میکنم، میزاریم رو شعله مرتب هم میزنیم تا مقدار شیر نصفه بشه و مواد کمی غلیظ شوند، شعله رو خاموش کرده دارچین و نمک، عسل و وانیل رو اضافه میکنم و برای سه دقیقه در ظرف را گذاشته سپس میتوانیم با میوه، مثل توت فرنگی و کمی گردو میل کنیم

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها، تو جمعممون مو فرفری دارم؟؟؟

امروز روز مو فرفریهاست، روزشون مبارک

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
روز آراد مبارک 

عزیزم ، پسر مو فرفری خییییلی باحالن، ببوس پسرمو

غذاهای‌.رژیمی#  

کیک رژیمی 

تخم مرغ ۲ عدد 

شیره ی خرما یا انگور‌.۱/۲ پیمانه

وانیل ۱/۲ق م

آرد سفید۷۵ گرم 

آب جوش ۱ق غ

تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و ۱۰ دقیقه با همزن بزنید تا پف کند و پوک شود. ممکن است سرعت همزن تان کم باشد و برای پف کردن تخم مرغ ها، زمان بیشتری نیاز داشته باشید.

شیره، وانیل و آب جوش را به تخم مرغ های پوک شده اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

آرد و بکینگ پودر را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا کیک به خوبی پف کند.

آرد و بکینگ پودر مخلوط شده را به ظرف تخم مرغ ها اضافه کنید. فراموش نکنید که باید آرد را اندک اندک وارد مواد کنید و به آرامی با دست و به کمک لیسک هم بزنید. بهتر است موقع مخلوط کردن مواد، دست تان را دور ظرف و در یک جهت بچرخانید.

قالب مناسب را چرب کنید و روی آن آرد بپاشید تا راحت تر جدا شود. مواد را داخل قالب بریزید و به مدت نیم ساعت در فر بگذارید.   (با حرارت ۱۸۰ )

☺کل کالری این کیک ۴۴۰ کالریه☺

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)