2777
2789
امروز فیتیله‌ بازیه😂😂

سلام صبح بخیر من فتیله ندارم😔😔😔چون رژیم پروتئینم

تازه ساعت ۲ هم مهد ملینه جشن تابستونی دارن باید با میکاییل برم زشتن هست چیزی نخورم😔😔😔😔احتمالا ی قهوه تلخ بخورم کاریش نمیشه کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام صبح بخیر من فتیله ندارم😔😔😔چون رژیم پروتئینم تازه ساعت ۲ هم مهد ملینه جشن تابستونی دارن باید ...

😂😂😂عیب نداره‌ تو فیتیله‌ از مماخت‌ در بیار🤣🤣

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
سلام صبح بخیر من فتیله ندارم😔😔😔چون رژیم پروتئینم تازه ساعت ۲ هم مهد ملینه جشن تابستونی دارن باید ...

استیک  رو با خودت ببر😂😂

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

مراقبت.پوستی#  

ماسک روشن کننده و ضد لک 

ماسک هویچ: دو عدد هویچ رنده شده و نصف ق غ آب لیمو تازه و نصف ق غ عسل و ی قاشق غ روغن زیتون را در میکسر ریخته و به حالت خمیری در می آوریم و به مدت بیست دقیقه روی پوست تمیز میگذاریم و بعد از ان با آب ولرم شسته و ابرسان میزنیم😘

ماسک لبو قرمز: دوبرش لبو قرمز را در میکسر کاملا حک میکنیم و با دو ق غ ماست مخلوط کرده و به مدت نیم ساعت روی پوستمان میگذاریم😘

مراقبت.پوستی#  

ماسک روشن کننده 

روغن ارگان و آب لیمو تازه و عسل از هر کدام ی ق غ و شیر دو ق غ را مخلوط کرده و به مدت نیم ساعت روی پوست قرار میدهیم . بهتر است ازین ماسک ی ماه مداوم استفاده شود و بعد ی فاصله ی ماهه برا دریافت پاسخ پوست فاصله بندازیم و مجددا ی ماه دیگه استفاده کنیم.

مراقبت.پوستی#  

درمان کک و مک و لکه های قهوه ای ایجاد شده در اثر آفتاب 

•این ماسک باید روزانه ی بار برای بهتر نتیجه دیدن استفاده شود.

•قابلیت نگهداری ندارد و باید هر بار تازه درست شود.

آب پیاز دو ق غ 

سرکه سیب دو ق غ 

این دو را باهم مخلوط کرده و بوسیله گوش پاک کن فقط بر روی لک های قهوه ای و تیره پوست بزنیم نیازی نیس به تمام پوست بزنیم و بعد از ۱۵ دقیقه پوست را شستشو دهیم و از ابرسان استفاده کنیم.

مراقبت.پوستی#  

ماسک ضد چین و چروک 

وازلین ی ق غ سر خالی (وازلین را روی بخار کتری گذاشته و به روش بن ماری ذوب میکنیم)

وقتی وازلین سرد شد ی ق چ روغن زیتون و ی ق چ سر خالی عسل و ی زرده تخم مرغ را به وازلین اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم و به مدت نیم ساعت به کل صورت حتی دور چشم هم میتوانیم بزنیم و بعد با آب ولرم میشوریم

نکته مهم مداومت حداقل دو بار در هفته از این ماسک است. می‌توان همین مقدار ماسک را در دونوبت صبح و عصر استفاده کرد ولی بیشتر از این قابلیت نگه داری ندارد. 

دو روز در هفته برای مشاهده نتیجه بهتر باید استفاده شود.