2777
2789

من دختر معتقدی بودم نمیگم زیاده روی میکردم در حد تعادل نماز روزه و بقیه اعتقادات به هرچیزی که باید... 

اما سال آخر دانشگاه با کسی آشنا شدم که من و از همه چی برگردوند 

با حرفاش! اونم درست میگفت ،آدم بسیار با سوادی هم بود بسیار اهل کتاب و مطالعه، زیبا صحبت میکرد، به همین دلیل ی مدت از همه چی رو برگردوندم 

اما الان به جایی رسیدم که با اینکه مطمئنم خدا نیازی به خیلی کارای ما نداره اما فقط مثلا نمازه که بهم آرامش میده و.... 

بین 2 مسئله گیر کردم. دل خودم و واقعیت! 

اما تهش میگم آدم باید خودش تشخیص بده چه کاری درسته و با چی آرامش میگیره؟ 

نظرتون چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله باید خودت تشخیص بدی ولی اگر با نماز آرامش پیدا میکنی بخاطر نگاه دیگران از خودت دریغ نکن.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

عزیزم هیچ وقت دست از اعتقاد و ایمانت بر ندار چون ادم بدون اینها هر چقد خوشبخت باشه لالاخره یه روزی یه جایی گیر میکنه که کسی غیر از خدا دستش و نمیگیره از تاریخ باید عبرت گرف

آرامش گرفتن از چیزی که بهش اعتقاد نداری رو درک نمیکنم اما میدونم اعتقادات آدم با حرف یه آدم دیگه هرچقدرم باسواد باشه نباید تغییر کنه به حرفای اون آدم به عنوان یه تلنگر نگاه کن و خودت شروع کن تحقیق کن ببین کدوم راه برات بهتره

مثلا یه مورد از حرفاش رو بگو با دلیل برات ردش کنم!

قصاص چرا وجود داره. چرا یک آدم باید جون هم نوعش و بگیره. اینهمه مجازات. ولی چرا کشتن و زندگی کسی رو گرفتن؟ 

هرکی هرچی هم بگه بازم  کسی نمیتونه منکر این بشه که نماز خوندن و قران خوندم باعث ارامش میشه

من خودم قران که میخونم منظورم اون سوره های اسون هستش که بلدم اصلا انگار یه چیزی منو جذب خودش میکنه که ادامه بدم و سوره دیگه ای رو بخونم

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

عزیزم هیچ وقت دست از اعتقاد و ایمانت بر ندار چون ادم بدون اینها هر چقد خوشبخت باشه لالاخره یه روزی ی ...

دقیقا به یه جایی میرسی که فقط خداوند رو صدا میزنی از درموندگی

اعتقاد و باور دینی هر شخصی مربوط ب خودش هست . و هر انسان با توجه به آگاهی که داره راهش رو ادامه میده .  شما هم ببین کدوم راه به ارامش درونی می‌رسی همون رو ادامه بده . درگیر حرف های بقیه و اینکه چرا نماز نمی‌خونی چرا روزه نمی‌گیری نشو . اینا حاشیه ها هست. خودت راه خودت رو پیدا کن . هر چند که ذهن ها رو پر از خرافات کردن . 

قصاص چرا وجود داره. چرا یک آدم باید جون هم نوعش و بگیره. اینهمه مجازات. ولی چرا کشتن و زندگی کسی رو ...

چون یه نفر دیگه رو از حق زندگی کردن محروم کرده

آیه ۴۵ از سوره مائده:

وَكَتَبْنَا عَلَيْهِمْ فِيهَا أَنَّ النَّفْسَ بِالنَّفْسِ وَالْعَيْنَ بِالْعَيْنِ وَالْأَنْفَ بِالْأَنْفِ وَالْأُذُنَ بِالْأُذُنِ وَالسِّنَّ بِالسِّنِّ وَالْجُرُوحَ قِصَاصٌ ۚ فَمَنْ تَصَدَّقَ بِهِ فَهُوَ كَفَّارَةٌ لَهُ ۚ وَمَنْ لَمْ يَحْكُمْ بِمَا أَنْزَلَ اللَّهُ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ

و در تورات بر بنی اسرائیل حکم کردیم که نَفْس را در مقابل نَفْس قصاص کنید و چشم را مقابل چشم و بینی را به بینی و گوش را به گوش و دندان را به دندان، و هر زخمی را قصاص خواهد بود. پس هر گاه کسی حق قصاص را ببخشد (نیکی کرده و) کفاره (گناه) او خواهد شد، و هر کس به خلاف آنچه خدا فرستاده حکم کند چنین کس از ستمکاران خواهد بود.

نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند! از دل برود هر آنکه از دیده برفت!