2777
2789
عنوان

یه مدته که به هیچی اعتقاد ندارممم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 53 پست
قصاص چرا وجود داره. چرا یک آدم باید جون هم نوعش و بگیره. اینهمه مجازات. ولی چرا کشتن و زندگی کسی رو ...

قصاص برای ایجاد امنیت تو جامعه است چون اگه هیچ قصاصی وجود نداشت کشت و کشتار بیشتر میشد چون میدونستن هیچ مجازاتی درپیش رو ندارن اسلام فقط مصلحت فردی رو در نمیگیره بلکه کل جامعه رو در نظر میگیره البته اسلام برای قصاص عفو هم گذاشته که مشروط به رضایت اهل مقتوله یعنی ممکنه اهل مقتول رضایت بدن و اون شخص زندگی دوباره نصیبش بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ترجیح میدم حقیقت رو بدونم تا خودم رو با دروغ آرامش بدم  اتفاقا رویارویی با حقیقت جرات می‌خو ...

اولش سردرگمی زیاد داره اما حقیقت خیلی چیزا واست مسلمه و هیچ کاریش نمیتونی بکنی حتی با هزارتا قانون 

حجابم که اسمش بیاد همه میگن بیا اینهمه دلیل که زن گوهره و... 

هیچ روایتی نداریم که مثلا زمان پیامبر خانمی رو به خاطر بدحجابی یا بی حجابی تو سطح جامعه مجازات کرده باشن!

نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند! از دل برود هر آنکه از دیده برفت!
حجابم که اسمش بیاد همه میگن بیا اینهمه دلیل که زن گوهره و... 

آره زن گوهره باید تو صدف بمونه، شکلاته باید درش بسته بمونه، ماشینه باید روش کاور بکشن، ولی هیشکی نمیگه زن آدمه🙄

آره زن گوهره باید تو صدف بمونه، شکلاته باید درش بسته بمونه، ماشینه باید روش کاور بکشن، ولی هیشکی نمی ...

فکر نمیکنم هیچ کس بیشتر از پیامبر به خانوما احترام گذاشته باشه رفتارش با دخترش و بانو خدیجه کاملا اینو تایید میکنه

نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند! از دل برود هر آنکه از دیده برفت!