2777
2789
مرسی عزیزم  انشالله همیشه سلامت باشی. مگه غیر از داروهای تخمک کشی، داروهای هورمونی دیگه هم مصر ...

سلام مجدد 

خداحفظشون کنه

اخه من که فقط تخمک کشی نداشتم من تو این چهارسال انواعواقسام دارو وامپولو استفاده کردم به امیدی که باردارشم..داروهای گیاهی و سنتی بماند...

من از اول شیرم زیاد بود بخصوص باید میومدم سرکار یکی از دغده هام بود که شیرم خوب باشه وبچه گرسنه نمونه، تا دلت بخواد خودموتقویت میکردم تا شیرزیاد داشته باشم از6ماهگی که برگشتم سرکار شیردوش برقی گرفتم که خودش باعث بیشتر شدن شیرم شد...بخاطرمشکل بارداری اولم از6ماهگی پسرم جلوگیری نداشتم اومدو باردار شدم و چند روزی پسرم خیلی کم شیرخورد و کلا سمت راستیوکمترمیخورد از اول(شایدم اثرهورمانی بارداری باعث شد کمتربیاد سمت شیر)...همه اینها کنارهم باعث شد سینم سفت و دردناک شه باهردارویی هم اومدم تخلیش کنم نشد که نشد هرموردی گفتن انجام دادم دیگه دردش که زیادشدجراحیش کردم بخاطرنی نی بیهوش نشدم ولی دردو ترسش اونقدر زیاد بود که تو چند روز بچم سقط شد متاسفانه....

شما اصلاااااا فکرمنفی نکن خداروشکرشیرت زیاد این که خیلی خوبه یکم بزرگترشه کلا خودش تخلیش میکنه...دیگه به عوارض و موارد منفی که استرستو زیاد کنه فکرنکن...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

سلام مجدد  خداحفظشون کنه اخه من که فقط تخمک کشی نداشتم من تو این چهارسال انواعواقسام دارو وام ...

مرسی زهرا جون 

ممنون که با حوصله جواب سوالامو میدی

خیلی خیلی ناراحت شدم که بچه دومت نمود. ایشالا خدا ۲ قلو به جاش قسمتت میکنه 

عزیزم 

الان بعد از سقط هنوز به بچه اول شیر میدی،؟

شیردوش رو از ۶ ماهگی استفاده کردی و بعدش شیرت زیادتر از قبل شد؟؟ حدودا روزی چند سی سی از هر سینه تخلیه می کردی؟؟ منم اتفاقا همش سینه هام پر میشه و انگار یه پرتغال زیر بغلم در میاد و سریع با شیر دوش میدوشم، به انجمن شیر زنگ زدم که راهنمایی می کنه گفت اصلا نباید از شیردوش استفاده کنی چون هی شیرت بیشتر میشه، می گفت از هر دوسینه بده و وقتی خیلی حس سنگینی تو سینه راست که شیرش بیشتره کردی، سریع بچه رو بنداز زیر تا بمکه. و می گفت حتی اگه کامل تخلیه نشد و اون حالت پرتغال زیر بغل بازم بود و سینه پر بود ، ول کن و نگران آبسه یا ماستیت نباش

من الان ۲ روزه دارم با این روش میرم، خدا کنه هم شیر کم بشه و هم آبسه یا ماستیت نشه چون زیر بغل و دست راستم یه کم درد داره.

ببین شما که سینه ات آبسه کرد، یهو که بچه سینه رو نگرفت چند روز پشت سر هم تخلیه نکردی که ابسه شد؟؟ یعنی منظورمه یواش یواش بچه رو از شیر نگرفتی تا شیرت کم بشه. اولین علامتت چی بود؟  اول تب کردی یا سینه ات خیلی قلمبه شد؟؟

عزیزم ماه چندم پریود شدی؟؟ واسه جلوگیری خودم می پرسم چون نمی خوام یهو باردار بشم 

خیلی خوشحالم که داروها برات عوارضی نداشته و منم سعی می کنم ذهنمو خالی کنم و بهش فکر نکنم برام دعا کن که به زندگی عادی ام برگردم و اینقدر بدبین و نگران و افسرده نباشم. 

ایشالا همیشه تنت سلامت و دلت شاد باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی زهرا جون  ممنون که با حوصله جواب سوالامو میدی خیلی خیلی ناراحت شدم که بچه دومت نمود. ایش ...

اره بعد سقطم شیرمیدمش و نصف شیشه هم میدوشم براش 

بچه من 15ماهشه الان عصراکامل تخلیش میکنه ومیخوره

اینم گفتم که شیرمن زیاد بود با شیردوش بیشتر شد منم بدم نمیومد چون بچم فقط شیرمیخوردوقتی من سرکاربودم حتی الان هم فقط شیرو ابمیوه میخوره(اونم کم)

من اصلا هر شب سینه هامو میدوشیدم حتی وقتی باردار شدم اینم که این بلا سرم اومد نمیدونم چه حکمتی بود یهو دیدم کل سینم درد میکنه وحشتناک به زور دست که تخلیش میکردم یکی از سوراخاش بسته شده بودافشار شیرسفت ازش میومد بیرون.ازهمین وقتی که شیرتوش سفت شد پسرمم بدش میومدونمیخوردبعد جراحی هم که روش باند گذاشته بود نمیخورد ازش با دست خالیش میکردم ولی بعد تقریبا ده روز تو شباکه گیج بودتوتاریکی میزاشتم دهنش که کم کم میخوره 

دردش پخش کل سینه بوددکترم که رفتم پیازوروغن سیاه و بقیه چیزاروکه میزاشتم روش تا سربازکنه باعث شدبیادیک سمت و قلمبه شه

فقط هم اوایلش تب کردم بعدش فقططططط درد

خدانصیب هیچکی نکنه

بعداینکه تیغ زد سوراخ سینه هم بازشد

بچه شماهم بزرگترشه بیشترمیخوره وخودبخودشیرت کم میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

اره بعد سقطم شیرمیدمش و نصف شیشه هم میدوشم براش  بچه من 15ماهشه الان عصراکامل تخلیش میکنه ومیخ ...

عزیزم 

انشالله خدای مهربون ، به جای اون نی نی رفته ات ، دوباره دامنتو سبز میکنه.

خدا روشکر که بچت  بعد سقط هم سینه تو می گیره و آفرین به تو که تحت هر شرایطی بچه رو از شیر مادر محروم نکردی. منم اول زایمان ماستیت شدم. بعدش آنتی بیوتیک مصرف کردم و الان حواسم هست که یهو سینه ام آبسه نکنه یا ماستیت نشه. 

چه جالبه بچه ات اینقدر شیر دوسته، چون معمولا وقتی به غذا میافتن شیر کم می خورن .

میشه بپرسم حدوا هر شب روزی چند سی سی تخلیه می کنی؟؟

بعد یه سوال دیگه هم داشتم زهرا جون 

بعد ivf تا چند وقت باید تحت نظر دکتر جراح عمومی برای سینه و دکتر زنان برای رحم و تخمدان بود؟؟ منظورم اینه باید تا چند ماه بعدش سونو یا مامو بدیم و اونا چک کنن؟؟ 

یا اصلا دیگه نیازی نیست.

ایشالا به زودی زود ، تیکر بارداری ات رو ببینم که گذاشتی 

مرسی عزیزم که وقت میزاری و جواب سوالامو ميدي.

عزیزم  انشالله خدای مهربون ، به جای اون نی نی رفته ات ، دوباره دامنتو سبز میکنه. خدا روشکر که ...

دیگه بارداری بعدم دست خداست هرچی خودش بخواد من 36سال شددیگه....بازم توکل

عزیز باورت میشه من دقت نکردم چند سی سی میشه ولی یه شیشه متوسط دارم نصف میشه (عددو سیس نداره )معمولا اگه خونه نباشیم و بیرون باشیم چون خیلی هوش به بازیه سمت من نمیاد پرمیشه حتی الان 

اونقدر بهم وابسته شده شبها که بدون بازی و شیرخوردن اقا نمیخابه ...باید بایکی بازی کنه بایکی بخوره تا چشاش بسته شه

چند روزقبلم بردمش دکتر برای پاهاش یکم پرانتزیه دکترگفت شیرشو بده هنوز...

من بعد ای وی اف دیگه دکتر برای خودم نرفتم یعنی تنبلی کردم

بعد زایمانمم تا6ماهگی میرفتم بعدش که کرونا شد دیگه نرفتم تا باردار شدم

کلا ترس داره ادم بره دکتروازمایش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

دیگه بارداری بعدم دست خداست هرچی خودش بخواد من 36سال شددیگه....بازم توکل عزیز باورت میشه من دقت نکر ...

مرسی عزیزم 

انشاالله بهترین ها پیش روت قرار بگیره، و در کنار همسر و پسر گلت زندگی خوبی داشته باشی 

مرسی که با حوصله جواب سوالای منو دادی.

امیدوارم همیشه تنت سالم و دلت شاد باشه

میشه لطفن اسم دکتر وبگید؟

سلام عزیزم دکترشهناز فشارکی چهارراه فلسطین اول خیابون فردوسی مطبشون توکوچه شادی اول کوچه 

سرچ کنین گوگل شمارشون میاد تلفنی اول نوبت بگیرید 

و چون زیادزنگ میزنن یهوهی اشغال باشه چن بارزنگ بزن اگ باراول اشغال بود میگیره

سلام عزیزم دکترشهناز فشارکی چهارراه فلسطین اول خیابون فردوسی مطبشون توکوچه شادی اول کوچه  سرچ ...

ممنونم خیلی لطف کردی.😍

خداجونم خوشبختی منو همسرمو با نی نی های خوشگل وسالم کامل کن...
خدا بهت ببخشه خوشحالم برات

سلام عزیزم خوبی؟تبریک میگم تو گروه دیدم مثبت شدید ایشالا بارداری راحتی داشته باشید و بسلامتی فارغ بشید گلم 

عزیزم یه سوال اینکه شما در آخر با تخمک خودتون باردارشدید یا اهدایی؟