مرسی زهرا جون
ممنون که با حوصله جواب سوالامو میدی
خیلی خیلی ناراحت شدم که بچه دومت نمود. ایشالا خدا ۲ قلو به جاش قسمتت میکنه
عزیزم
الان بعد از سقط هنوز به بچه اول شیر میدی،؟
شیردوش رو از ۶ ماهگی استفاده کردی و بعدش شیرت زیادتر از قبل شد؟؟ حدودا روزی چند سی سی از هر سینه تخلیه می کردی؟؟ منم اتفاقا همش سینه هام پر میشه و انگار یه پرتغال زیر بغلم در میاد و سریع با شیر دوش میدوشم، به انجمن شیر زنگ زدم که راهنمایی می کنه گفت اصلا نباید از شیردوش استفاده کنی چون هی شیرت بیشتر میشه، می گفت از هر دوسینه بده و وقتی خیلی حس سنگینی تو سینه راست که شیرش بیشتره کردی، سریع بچه رو بنداز زیر تا بمکه. و می گفت حتی اگه کامل تخلیه نشد و اون حالت پرتغال زیر بغل بازم بود و سینه پر بود ، ول کن و نگران آبسه یا ماستیت نباش
من الان ۲ روزه دارم با این روش میرم، خدا کنه هم شیر کم بشه و هم آبسه یا ماستیت نشه چون زیر بغل و دست راستم یه کم درد داره.
ببین شما که سینه ات آبسه کرد، یهو که بچه سینه رو نگرفت چند روز پشت سر هم تخلیه نکردی که ابسه شد؟؟ یعنی منظورمه یواش یواش بچه رو از شیر نگرفتی تا شیرت کم بشه. اولین علامتت چی بود؟ اول تب کردی یا سینه ات خیلی قلمبه شد؟؟
عزیزم ماه چندم پریود شدی؟؟ واسه جلوگیری خودم می پرسم چون نمی خوام یهو باردار بشم
خیلی خوشحالم که داروها برات عوارضی نداشته و منم سعی می کنم ذهنمو خالی کنم و بهش فکر نکنم برام دعا کن که به زندگی عادی ام برگردم و اینقدر بدبین و نگران و افسرده نباشم.
ایشالا همیشه تنت سلامت و دلت شاد باشه