2777
2789
نمیخوام ناامید باشم اما وضعیت من خوب نیست علایم قطعی یایسگی مشاهده میشه و برگشتش فقط معجزه میخواد ...

عزیزم اگر هنوز باردار نشدی حتما حلوای بارداری را تجربه کن من دیدم توی پیج شون تو اینستا خیلی همه جواب گرفتن حتی خانمایی بودن که یائسگی شون برگشته پیج اینستاش اینه فکر کنم torshimamani

عزیزم اگر هنوز باردار نشدی حتما حلوای بارداری را تجربه کن من دیدم توی پیج شون تو اینستا خیلی همه جوا ...

سر میزنم. ممنون..... امروز تولدمه خیلی دلم گرفته 35 سالم شد و هیچ.... دیگه سن بچه دار شدن داره میگذره

.....بنده خدا شوهرم...... کاش امروز امیرالمومنین بهم هدیه روز تولد میدادن 

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیز  من آندومیتریوزداشتم همسرمم فوق ضعیف بود عملم کرد ولی خوب نشد  این مراحلو پشت ...

عزیزم من کیفیت و کمیت تخمک و اسپرمون خوبه فقط اندومتریوز گرفتم الان تو مراحل ای وی اف هستمیبار انجام دادم ناموفق بوده برای بار دوم اقدام کردم یعنی منم نتیجه میگیرم؟؟

ماهگلم دختری ازجنس طلا
عزیزم من کیفیت و کمیت تخمک و اسپرمون خوبه فقط اندومتریوز گرفتم الان تو مراحل ای وی اف هستمیبار انجام ...

انشاالله نتیجه میگیرید

منم بعد دوبار که کلا بیخیال شدم خداروشکر باردارشدم...5شهریور خداروهزارمرتبه شکر کوچولو یکسالش میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

• مشکلات تخمک گذاری
  • اختلال در رحم یا لوله های رحم
  • آندومتریوز
  • کم بودن تعداد اسپرم های مرد
  • ناتوانی اسپرم مرد جهت باقی ماندن در مخاط گردن رحم زن و نفوذ به تخمک
  • وجود بعضی پادتن ها در بدن که اسپرم مرد یا تخمک زن را در معرض آسیب قرار می دهند.
منم متولد64ام تو28سالگی ازدواج کردم خدا بخواد میشه تانامید شدین منوگذشتم یادتون بیاد اینجابرای خی ...

زهرا جون شما به فاصله چند سال ivfکردین؟؟ زهرا جون مشکلی برای کیست و توده برای سینه و رحم پیش نیومد؟؟

کلا در حد یکی دوبار ivf, مشکل بد برای بدن ایجاد نمی کنه؟؟

عزیزم من کیفیت و کمیت تخمک و اسپرمون خوبه فقط اندومتریوز گرفتم الان تو مراحل ای وی اف هستمیبار انجام ...

عزیزم ببخشید مزاحمت میشم

ایشالا که الان باردار باشی 

می خواستم ببینم این داروهای ivf مشکلی از جهت ‌کیست و توده سینه و رحم برای شما ایجاد نکرد؟؟ تو اطرافیان و دوستانتون که اینکارو کردن چطور؟؟ دکتر من میگه روش safe هست درسته؟؟

زهرا جون شما به فاصله چند سال ivfکردین؟؟ زهرا جون مشکلی برای کیست و توده برای سینه و رحم پیش نیومد؟؟ ...

سلام عزیز

من4ماه عقد بودم متوجه مشکل همسرم شدم و عمل کردن(واریکوسل)یه سال و نیم عقد بودیم و بعد رفتم خونه خودم ازهمون عقدهم دنیادنیا دکتر رفتم چه شیمیایی چه سنتی و داروگیاهی....سه سال و نیم بعد ای وی اف کردم دوتاپشت سرهم شد دقیق ماهشو یادم نیست

نشد که نشد....بعد8ماه باردار شدم که کلا بیخیال دوادکترشدم دکترموعوض کردم عکس رنگی دادم و ....به فاصله یک ماه ازعکس رنگی بی بی مثبت شد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

زهرا جون شما به فاصله چند سال ivfکردین؟؟ زهرا جون مشکلی برای کیست و توده برای سینه و رحم پیش نیومد؟؟ ...

نه مشکلی که ندارم فقط اضافه وزن که خیلیش به تنبلی خودم برمیگرده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

سلام عزیز من4ماه عقد بودم متوجه مشکل همسرم شدم و عمل کردن(واریکوسل)یه سال و نیم عقد بودیم و بعد رفت ...

مرسی زهرا جون 

ممنون که کامل توضیح دادی 

خدا گل پسر یا گل دخترت رو برات نگه داره. 

خدا رو شکر که آخرش بچه گلت طبیعی بغلت اومد

نه مشکلی که ندارم فقط اضافه وزن که خیلیش به تنبلی خودم برمیگرده

یعنی اضافه وزن از بارداری بوده یا ivf??? دو بار تخمک کشی داشتی یا دوبار انتقال؟؟

زهرا جون بعد ivf باید دوباره سونوی رحم و سینه و مامو داد و تحت نظر دکتر جراح عمومی بود؟؟

یعنی اضافه وزن از بارداری بوده یا ivf??? دو بار تخمک کشی داشتی یا دوبار انتقال؟؟ زهرا جون بعد ivf ب ...

از وقتی دارو هورمونی میخوردم خیلی مستعد اضافه وزن بودم

با هر قرصو امپول کلی وزن اضافه میکردم

بعد ای وی اف طب سوزنی رفتم و بعد که باردار شدم خیلی زیاد برگشت الان که پسرم 15ماهشه با وزن موقع زایمانم متاسفانه سه کیلو فرق دارم....بچم خیلی وابسته به شیر 

بعد ازشیربگیرمش حتما میرم دنبال وزن کم کردن

اینم بگم کلا خانواده ما استعداد بالایی تو چاق شدن داریم/

من یکبار تخمک کشی داشتم وللی دوبار هیستروسکوپی شدم و بیهوش

انتقال دوبار داشتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

از وقتی دارو هورمونی میخوردم خیلی مستعد اضافه وزن بودم با هر قرصو امپول کلی وزن اضافه میکردم بعد ا ...

مرسی عزیزم 

انشالله همیشه سلامت باشی. مگه غیر از داروهای تخمک کشی، داروهای هورمونی دیگه هم مصرف کردی ؟؟

راستی عزیزم 

یادمه شیرت تو سینه ات آبسه شده بود، می خواستم ببینم از اول زایمان شیر خیلی زیاد بود و همش سینه هات سنگین بود؟؟ من بعد زایمان یه سینه ام ماستیت شد و الان هم کلا شیر توش خیلز میره و همش باید بدوشم با اینکه بچه ام نزدیک ۳ ماهشه. سر بچه اولم اصلا این مشکلاتو نداشتم و الان که اینطور شدم هی می ترسم اثر داروها باشه ، هی استرس اثر داروها رو می گیرم ، افسردگی هم احتمالا دارم همش فکر و خیال بد میاد تو ذهنم، فکر می کنم با این داروها مریضی بد گرفتم و خودم خبر ندارم 

خلاصه عزیزم با اونحال که حس می کردم چقدر لذت ببرم از بچه داری، الان حال خوشی ندارم.

😔😔😔😔😔