2777
2789
بیمه بیکاری بگیری از سابقه بیمه ت کم میشه؟؟؟؟ بعدا حقوق بازنشسته گیت کمتر میشه؟؟

ناچارم چون قسطام زیاده ،مثلا من شیش سال سابقه بیمه دارم الانم ک باید اقدام کنم واسه بیمه بیکاری چطور بهم بازنشستگی میدن یعنی با همین شش سال سابقه میدن‌؟

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه با یه روز درست نمیشه چند بار رفتیم اداره کار، بیمه ،بانک تا درست شد بعد هر ماه باید برید اداره کا ...

شما تو کارگاه اموزشی ک میگن داره شرکت کردین؟

ناچارم چون قسطام زیاده ،مثلا من شیش سال سابقه بیمه دارم الانم ک باید اقدام کنم واسه بیمه بیکاری چطور ...

۶ سال که خیلی کمه بابا بزرگم با ۱۰ سال سابقه داره ماهی ۳۵۰ هزارتومن میگیره 

چند ماه باید از اخرین بیمه ای که رد کردی گذشته باشه.

منظروم اینه مثلا 5 ساله پیش سه سال بیمه داشتم دوباره چند سال رد نکردن 4 ماهه دارن رد میکنن اگه بیکار شم بهم بیمه بیکاری میدن؟

دخترم تمام زندگی من

من محل کار قبلیم نامه عدم نیاز داد رفتم شعبه .. شش ماه طول کشید بعد شش ماه یهویی دادن .. اونم پایه ..اما دوستم یبار رفت اکی شد

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
نه جزو دوران بیمه است از حقوق بازنشستگی کم نمیشه 

در مورد بازنشستگی هم ی توضیحی بم میدی عزیزم؟چجوریه شرایطش؟الان من شیش سال سابقه بیمه دارم و دنبال کار بیمه بیکاری هستم بازنشستگی برا من لحاظ میشه با این شیش سال ؟

من محل کار قبلیم نامه عدم نیاز داد رفتم شعبه .. شش ماه طول کشید بعد شش ماه یهویی دادن .. اونم پایه . ...

ب چی بستگی داره یعنی؟؟

چند ماه باید از اخرین بیمه ای که رد کردی گذشته باشه. منظروم اینه مثلا 5 ساله پیش سه سال بیمه داشتم ...

حداقل یک سال باید از محل کار آخر بیمه رد شه تا بهت تعلق بگیره ..خویش فرما هم نباید باشه

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم