2777
2789
سوالی داری بپرس کارگاه آموزشی برای کسانی هست که مدرک دیپلم دارند شما اگر تحصیلات دانشگاهی داری نیازی ...

منم دیپلم دارم چ بد،کارگاهشون در چ زمینه ای هست؟اخه من بچه کوچیک دارم یکم سخته برام

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من قانون الانو نمیدونم فقط اون زمان که من بیکار شدم فاصله دادم و دیر اقدام کردم بهم تعلق نگرفت..... 

فکر کنم بعد اتمام کارت باید تا یه ماه اقدام کنی بازم پرسو جو کن که مثل من از دستش ندی..... 

ضمنا جزء سابقت حساب میشه.... 

یعنی اگه دو سالم بیمه بیکاری بگیری اون دو سالم جزء سنواتت حساب میشه..... 

قبلنا که اینطور بود..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من فکر میکردم حقوقی که برای لیست بیمه رد میشه رو میدن

ببین لیست بیمه من پاریال ۱۷۰۰ رد میکردن بیمه بیکاری ۱۱۱۷ دادن 

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
عزیزم من قانون الانو نمیدونم فقط اون زمان که من بیکار شدم فاصله دادم و دیر اقدام کردم بهم تعلق نگرفت ...

بعله زمان ک عدم نیاز میزنن نامه میدم تا یه ماه وقت داری ..و گرنه نمیشه

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
سوالی داری بپرس کارگاه آموزشی برای کسانی هست که مدرک دیپلم دارند شما اگر تحصیلات دانشگاهی داری نیازی ...

شرکتی ک توش کار میکردم در استانه ورشکستگیه بخاطر همین تعدیل نیرو داره گفتن میتونید بیاید برا قطع همکاری ما نامه میدیم برا بیمه بیکاری،من اگه برم امضا کنم بیمه بهم حقوق میده یا میگه خودت رضایت دادی

شرکتی ک توش کار میکردم در استانه ورشکستگیه بخاطر همین تعدیل نیرو داره گفتن میتونید بیاید برا قطع همک ...

استعفا اون موقع تعلق نمیگرفت باید از شرکت نامه اخراج یا عدم نیاز داسته باشی

استعفا اون موقع تعلق نمیگرفت باید از شرکت نامه اخراج یا عدم نیاز داسته باشی

گفتن ک نامه میدن برا بیمه بیکاری ولی من چون وارد نیستم میگم نکنه نامه الکی باشه و بم ندن حقوق

کاش ی ادم خوب ب پستم بخوره تو این شرایط گرونی زودتر حقوقم برقرار بشه

عزیزم شما ۲۴ ماه سابقه کار داشته باشی و برات حداقل حقوق بیمه رد کرده باشن به اندازه حداقل حقوق بیمه بیکاری میگیری

من پارسال ۱۱۰۰ میگرفتم

امسال فک کنم ۱۲۵۰ باشه

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.
در مورد بازنشستگی هم ی توضیحی بم میدی عزیزم؟چجوریه شرایطش؟الان من شیش سال سابقه بیمه دارم و دنبال کا ...

نه عزیزم برای خانمها بعد بیست سال میتونن اقدام به بازنشستگی کنن

برای مشاغل سخت هم بعد 26 سال 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین