2821
2789

بپرس عزیزم

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ما تا ماه دیگه بیمه بیکاری می گیریم .....آخریشه 

چجوری بود گرفتنش یعنی دردسر زیاد داشت؟یا ن راحت رفتید اقدام کردین؟یکم توضیح بدین لطفا چ پروسه ای داشت

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
خیلی طول کشید و درد سر داشت تا حقوقتون برقرار شد؟بعد جریان کارگاه اموزشی ک میگن چی هست؟

من کارگاه آموزشی نداشتم 

دو ماه طول کشید 

کلا هم سه ماه گرفتم 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

من کارگاه آموزشی نداشتم  دو ماه طول کشید  کلا هم سه ماه گرفتم

چرا نداشتید کارگاه یعنی ب میزان بیمتون بستگی داشته؟اخه من الان تو سایت داشتم میخوندم نوشته ک باید تو کارگاهها شرکت کنید وگرنه تعلق نمیگیره

چجوری بود گرفتنش یعنی دردسر زیاد داشت؟یا ن راحت رفتید اقدام کردین؟یکم توضیح بدین لطفا چ پروسه ای داش ...

باید برید بانک رفاه حساب باز کنید بعد از شرکتی که اونجا کار میکردیم یه برگه بگیرید که بیکار شدید با تاریخ باید باشه بعد ببرید اداره کار 

باید برید بانک رفاه حساب باز کنید بعد از شرکتی که اونجا کار میکردیم یه برگه بگیرید که بیکار شدید با ...

مرسی از راهنماییت گلم،اگه کاری یا ترفندی هست ک کمتر دردسر بکشم و ب حقم برسم بم بگی ممنونت میشم

دو ماه هی میرفتید و میومدید؟یا کاراتون رو یه روزه انجام دادین منتظر حقوق شدین ؟

نه با یه روز درست نمیشه چند بار رفتیم اداره کار، بیمه ،بانک تا درست شد بعد هر ماه باید برید اداره کار امضا بدید و حاضری بزنید تا حقوقتون قطع نشه

چرا نداشتید کارگاه یعنی ب میزان بیمتون بستگی داشته؟اخه من الان تو سایت داشتم میخوندم نوشته ک باید تو ...

من تابستون ۹۶ رو بیمه بیکاری گرفتم ولی کارگاهی نداشت برام

چیزی هم نگفتن 

مبلغ بیمه ام شش تومن بود که پنجاه درصد بهم بیکاری تعلق گرفت شد ماهی سه تومن 

2824
2823
2791
2779
2792