mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3396 عنوان بیمه بیکاری 434 بازدید | 58 پست بچه های شاغل از بیمه بیکاری خودتون یا اشناهاتون استفاده کردن؟سوال دارم تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی 1398/02/09 | 07:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3396 بپرس عزیزم خیلی طول کشید و درد سر داشت تا حقوقتون برقرار شد؟بعد جریان کارگاه اموزشی ک میگن چی هست؟ تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3396 ما تا ماه دیگه بیمه بیکاری می گیریم .....آخریشه چجوری بود گرفتنش یعنی دردسر زیاد داشت؟یا ن راحت رفتید اقدام کردین؟یکم توضیح بدین لطفا چ پروسه ای داشت تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 134197 خیلی طول کشید و درد سر داشت تا حقوقتون برقرار شد؟بعد جریان کارگاه اموزشی ک میگن چی هست؟ من کارگاه آموزشی نداشتم دو ماه طول کشید کلا هم سه ماه گرفتم فانظر کیف کان عاقبه الظالمین
mamanramina عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 68 خیلی طول کشید و درد سر داشت تا حقوقتون برقرار شد؟بعد جریان کارگاه اموزشی ک میگن چی هست؟ ۲ ماه طول کشید
mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3396 من کارگاه آموزشی نداشتم دو ماه طول کشید کلا هم سه ماه گرفتم چرا نداشتید کارگاه یعنی ب میزان بیمتون بستگی داشته؟اخه من الان تو سایت داشتم میخوندم نوشته ک باید تو کارگاهها شرکت کنید وگرنه تعلق نمیگیره تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
mamanramina عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 68 چجوری بود گرفتنش یعنی دردسر زیاد داشت؟یا ن راحت رفتید اقدام کردین؟یکم توضیح بدین لطفا چ پروسه ای داش ... باید برید بانک رفاه حساب باز کنید بعد از شرکتی که اونجا کار میکردیم یه برگه بگیرید که بیکار شدید با تاریخ باید باشه بعد ببرید اداره کار
mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3396 ۲ ماه طول کشید دو ماه هی میرفتید و میومدید؟یا کاراتون رو یه روزه انجام دادین منتظر حقوق شدین ؟ تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
mehrnoooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 3396 باید برید بانک رفاه حساب باز کنید بعد از شرکتی که اونجا کار میکردیم یه برگه بگیرید که بیکار شدید با ... مرسی از راهنماییت گلم،اگه کاری یا ترفندی هست ک کمتر دردسر بکشم و ب حقم برسم بم بگی ممنونت میشم تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
آیدا351 عضویت: 1396/01/09 تعداد پست: 12798 بیمه بیکاری بگیریاز سابقه بیمه ت کم میشه؟؟؟؟ بعدا حقوق بازنشسته گیت کمتر میشه؟؟
mamanramina عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 68 دو ماه هی میرفتید و میومدید؟یا کاراتون رو یه روزه انجام دادین منتظر حقوق شدین ؟ نه با یه روز درست نمیشه چند بار رفتیم اداره کار، بیمه ،بانک تا درست شد بعد هر ماه باید برید اداره کار امضا بدید و حاضری بزنید تا حقوقتون قطع نشه
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 134197 چرا نداشتید کارگاه یعنی ب میزان بیمتون بستگی داشته؟اخه من الان تو سایت داشتم میخوندم نوشته ک باید تو ... من تابستون ۹۶ رو بیمه بیکاری گرفتم ولی کارگاهی نداشت برامچیزی هم نگفتن مبلغ بیمه ام شش تومن بود که پنجاه درصد بهم بیکاری تعلق گرفت شد ماهی سه تومن فانظر کیف کان عاقبه الظالمین