2777
2789
عنوان

در ادامه تایپیک خرابکاری

222 بازدید | 10 پست

میگم یعنی بخرم براش آخه به شوهرش گفته کیک پز اتصالی کرده دوستم از دستش افتاده رو فرش خلاااصه اینطوری موندم بخدااا اونم گفته نمیخواد بخره اما بهم گفت کلی تیکه بارم کرد شوهرم گریه هم کردم و از این حرفا

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

اگه پول داری بخر 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پول داشتم که همون موقع میخریدم 

پس ولش کن 

میخواست نگه بیا خونمون  

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
پول داشتم که همون موقع میخریدم 

الهی ، دوستت چه بیفکره . تو که گفته بودی تا حالا دست به کیک پز نزدی . خودش باید کارهای آخر رو دست میگرفت . الان هم لازم نیست خیلی سریع اینکار رو بکنی . کم کم پول هات رو جمع کن براش بخر یا قسطی بخر .