2777
2789
عنوان

موعد پریودیمه

233 بازدید | 44 پست

دو روز مونده به پریودیم

۱۴ روز قبل امپول زدم و اگه الان بیبی بزنم نشون میده

ولی دیگه هیچ انگیزه ای ندارم

دیگه حوصله هیچی ندارم

دیگه امیدوار نیستم

مطمئنم ک این ماهم حامله نیستم

خسته ام

حالم داره از خودم، و از این درگیری ذهنی بهم میخوره

خسته ام خسته خسته

لعنتی از این انتطار موقع پریود شدن، از این توهم علاییم بارداری،از این رو هوا بودن متنفررررررم

متنفرم بعد پریود شدن همه ی چیز از صفر شروع میشه

قرصا امپولا

نگرانی ها

اقدام

از رابطه ی جنسی بخاطر بچه متنفرررررم

از این بغص لعنتی متنفرم

لعنت به من ک نمیتونم از این موضوع بکشم بیرون

لعنت ب من ک نمیتونم بی تفاوت باشم

لعنت ب من ک انقدر صعیف شدم

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوسته گلم همسرتونم دارو می خورن؟؟؟؟

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
دوسته گلم همسرتونم دارو می خورن؟؟؟؟

اره

هردومون مشکل داریم

اونم دارو میخوره

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

آخی عزیزم اینجوری نگو....منم مثه شمام دقیقا ...درسته خیلی سختی کشیدم توو زندگیم ولی خیلی جاها حضور خدا رو با تمام وجودم حس کردم.انشالا خدا ب همه منتظرا نی نی بده ب من و شمام بده

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
آخی عزیزم اینجوری نگو....منم مثه شمام دقیقا ...درسته خیلی سختی کشیدم توو زندگیم ولی یه خیلی جاها حضو ...

میدونی ۶ سال پیش ک عقد کردیم عاشق بچه بودم

همیشه دلم حاملگی میخاست

حس خوب اینکه ی موجودی توی بدن تو رشد کنه و تو حسش کنی

۲سال عقد بودیم، از اول عروسی بچه میخاستم شوهرم مخالف بود

۱.۵ سال پیش تازه موافقت کرد چقدر خوشحال بودم چقدر هیجان داشتم

ک نشد ک نشد

اره هردومون مشکل داریم اونم دارو میخوره

ببین علاوه بر داروهای دکتر مولتی ویتامینم زیاد بهش بده 

یه مدت رب صنعتی و اینا هم نده 

خیلی به خوراکش برس حتما جواب می گیری تجربه از خوندنه تاپیکا اینجا بمن گفته نصفه سقطا و عدم بارداری برای ضعفه نطفه ی اقاس طبه سنتی رو پیگیری کن 

ولی بنظرم الان شما بارداری

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
مشکلتون چیه عزیزم..چن سالتونه...چن وقته اقدام کردین..

من ۲۸

شوهرم ۳۲

من دخیره تخمدانم پایینه

شوهرمم سرعت اسپرمش پایینه و واریکوسل داره

ببین علاوه بر داروهای دکتر مولتی ویتامینم زیاد بهش بده  یه مدت رب صنعتی و اینا هم نده  خ ...

نمیتونی تصور کنی هرماه عین احمقاااا هزارتا علایم دارم ک هیچ کدومم توهم نیست

ولی خیلی شیک پریود میشم

من ۲۸ شوهرم ۳۲ من دخیره تخمدانم پایینه شوهرمم سرعت اسپرمش پایینه و واریکوسل داره

عزیزمممم دقیقا حرف دل منو زدی بخدا داغونم یعنی ارزوی مرگ خودمو دارم از همه چی بریدم 

شوهرت واریکوسل داره عمل کرده؟؟؟ 

من همسرم داشت عمل کرده حرکتش ضعیفه ولی بازم خیلی خداروشکر بهتر از قبل شده 

خدا بزرگه ب ماهم میده من که دیگه هیچ جوری اعصابم نمیکشه ولی مجبورم صبوری کنم مجبووور  

ما آبادانیا   
میدونی ۶ سال پیش ک عقد کردیم عاشق بچه بودم همیشه دلم حاملگی میخاست حس خوب اینکه ی موجودی توی بدن ت ...

منم ۱۶ ساله ازدواج کردم و ۳۲ سالمه..دارم میمیرم واسه بچه...همش توو فکر و ذهنمه

خودم مشکل خاصی ندارم

همسرم تحرک و شکل اسپرمش بده

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
عزیزمممم دقیقا حرف دل منو زدی بخدا داغونم یعنی ارزوی مرگ خودمو دارم از همه چی بریدم  شوهرت وار ...

درکت میکنم بعصی جاها ادم میبره

شوهرم واریکوسل عمل نکرده دکترم نمیداره میگه تعداد اسپرمای سالمش خوبه، واریکوسل ممکنه اسپرمای سالمشو از بین ببرع

منم به دکترم اعتماد کردم

منم ۱۶ ساله ازدواج کردم و ۳۲ سالمه..دارم میمیرم واسه بچه...همش توو فکر و ذهنمه خودم مشکل خاصی ندارم ...

انشالله درست میشه

چی بگم بخدا اینم از وضع و اوصاع ما