2777
2789
عنوان

موعد پریودیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 44 پست
اخه مشکل ک از شوهرته، چرا خانوادش اذیت میکنن؟

بخاطر بچه نیس اذیتاشون..واسه اینکه راضی ب ازدواج منو پسرشون نبودن دوس داشتن از فامیلا و همشهریای خودشون عروس بگیرن..من عروس بزرگه هستم دوتا جاری دارم ک اونا فامیلاشونن ولی همین الانم توو دادگاهن برای مهریه و اینا..من نشستم دارم زندگیمو میکنم با اینکه وضع مالی خوبی دارن اما اصلا شوهرمو حمایت نکردن با این حال من سر زندگیم هستم ولی اونا از همینم ناراحتن..خدا از مادرشوهرم نگذره هرچی سر خانواده میاره مقصرش اونه...تنفر خاصی نسبت بهش دارم.آدم کینه ای نیستم ولی هیچوقت نمیتونم اونو ببخشم بهترین روزای زندگیمو خراب کرد فقط بخاطر اینکه خودش منو انتخاب نکرده تا الانم هیچ بی احترامی بهش نکردم...سپردمش دست خدا.وخدا هم داره جوابشو با اون عروسش ک خودش انتخاب کرده بود میده

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم مورفولوژی که زده نرمال ولی نمیدونم چرا ماژیک نارنجی کشیده روش

فقط روند تولید اسپرم ضعیفه و تحرک و حرکت رو به جلو اگه اشتباه نکرده باشم

تعدادشم خوبه 53 میلیون اسپرم داره

ما آبادانیا   

دکترم‌گف لب مرزه...حرکت اسپرم و شکلش خوب نیس

دارو هم فقط فولیک اسید و  زینک و ویتامین سی و پنتوکسی فیلین مصرف میکنه...خودمم فولیک اسید و متفورمین...اصلا بهم آمپول و اینا نداده..روز ۱۱ پریودی یه فولیکول ۱۴ داشتم..بهم گف از نظر من خوبه و هیچی نداد ک مصرف کنم..خیلی نگرانم شاید دکترمو عوض کنم.البته من هنوز عکس رنگی نگرفتم شاید آخر این ماه برم واسه عکس رنگی

انتی ملورین ازمایش ذخیره تخمدانه

ک الان مال من پایینه ولی مال شما انگاری خوبه و پایین نیست

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

آنتی مولرین ذخیره تخمدانه 2تا 6 نرماله شما یکم بالاست که چیز بدی هم نیست نشون میده تخمکات ازاد نشده و روی هم انباشته شده که ذخیرت رفته بالا من ذخیرم 9 بود چون تنبلی دارم

ما آبادانیا   
آنتی مولرین ذخیره تخمدانه 2تا 6 نرماله شما یکم بالاست که چیز بدی هم نیست نشون میده تخمکات ازاد نشده ...

مرسی عزیز دلم خیلی خیلی لطف کردی...انشالا ب زودی مامان شیم هم من هم شما هم استارتر

آنتی مولرین ذخیره تخمدانه 2تا 6 نرماله شما یکم بالاست که چیز بدی هم نیست نشون میده تخمکات ازاد نشده ...

درسته مال من ۱.۷ هست

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
خب شما چیکار باید کنید حالا ک پایینه؟

من باید لتروزول و امپول اینا برنم ک فولی ها بزرگ شن، دارو میخورم

عزیزم تو دکترتو عوض کن

من باید لتروزول و امپول اینا برنم ک فولی ها بزرگ شن، دارو میخورم عزیزم تو دکترتو عوض کن

ایشالا ک ب مراد دلت برسی...آره منم باید دکترمو عوض کنم..دکتر خوبی هستا اما یکم زیادی ریلکسه درک نمیکنه ک چقد الان من استرس دارم..