2777
2789
عنوان

موعد پریودیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 44 پست
منم ۱۶ ساله ازدواج کردم و ۳۲ سالمه..دارم میمیرم واسه بچه...همش توو فکر و ذهنمه خودم مشکل خاصی ندارم ...

عزیزم یعنی 16 ساله تحمل کردی بدون بچه؟ مورفو همسرت چنده؟ اقدام نکردین برا میکرو؟

ما آبادانیا   
درکت میکنم بعصی جاها ادم میبره شوهرم واریکوسل عمل نکرده دکترم نمیداره میگه تعداد اسپرمای سالمش خوبه ...

تعدادش چنده؟ من همسرم تعدادش 50 میلیون مورفو 28 ولی حرکتش ضعیفه 

بنطرم بازم با یه دکتر دیگه مشورت کنید گرید چنده؟

من پیش ده تا دکتر بردمش همه میگفتن فقط و فقط عمل چون ب مرور بیضه ها کوچیک میشن

ما آبادانیا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونی تصور کنی هرماه عین احمقاااا هزارتا علایم دارم ک هیچ کدومم توهم نیست ولی خیلی شیک پریود میشم

نا امیدی راهه ورود شیطان به جسم و روحته 

هنوز زمان اومدنه اون بچه به این دنیا نرسیده وقتی زمانش بشه خودش میاد توکلت فقط به خدا باشه گلم 

انشاالله بارداری

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
عزیزم یعنی 16 ساله تحمل کردی بدون بچه؟ مورفو همسرت چنده؟ اقدام نکردین برا میکرو؟

۴ هس...نه برای میکرو اقدام نکردبم.ولی ۹۳ ۹۴ باردار شدم قلبش تشکیل نشد..پیگیر نشدم تا چن ماه پیش..فعلا ک نشده

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
تعدادش چنده؟ من همسرم تعدادش 50 میلیون مورفو 28 ولی حرکتش ضعیفه  بنطرم بازم با یه دکتر دیگه مش ...

تعدادش ۳۲ملیون

البته میدونی معیار ازمایشگاها فرق میکنه

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
نا امیدی راهه ورود شیطان به جسم و روحته  هنوز زمان اومدنه اون بچه به این دنیا نرسیده وقتی زمان ...

ایشالله

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
 ۴ هس...نه برای میکرو اقدام نکردبم.ولی ۹۳ ۹۴ باردار شدم قلبش تشکیل نشد..پیگیر نشدم تا چن ماه پی ...

عزیزم اصلاح میکنم مورفو ۵۰ هس...ب نظرتون خوبه؟ آخه من خیلی تجربه ندارم..

تعدادش چنده؟ من همسرم تعدادش 50 میلیون مورفو 28 ولی حرکتش ضعیفه  بنطرم بازم با یه دکتر دیگه مش ...

مورفوش ۳۵

واریکوسلشم گرید ۳

اما دکترم خیلی خوبه خیلی معروفه،فوق تخصص ناباروری داره

میگه حتی ای وی اف کنی بهتره از عمل واریکوسل

فعلا ک بهش اعتماد کردم

مورفوش ۳۵ واریکوسلشم گرید ۳ اما دکترم خیلی خوبه خیلی معروفه،فوق تخصص ناباروری داره میگه حتی ای وی ...

مورفوش خیلی خوبه 

من همسرم رنج آزمایشگاهی 30 بود 28 بود ایشالا دامنت سبز میشه عزیزم

ما آبادانیا   
عزیزم اصلاح میکنم مورفو ۵۰ هس...ب نظرتون خوبه؟ آخه من خیلی تجربه ندارم..

رنج ازمایشگاه مورفو برا همسرتون چنده؟ اخه یا رنج 4 درصد یا بالای 30 اگه همسرتون 50 خیلی خوبه شرایط شکل اسپرمش ان شالله بزودی مشکلتون حل میشه

ما آبادانیا   
رنج ازمایشگاه مورفو برا همسرتون چنده؟ اخه یا رنج 4 درصد یا بالای 30 اگه همسرتون 50 خیلی خوبه شرایط ش ...

۴درصد...الان همه خوابن ولی اگه قبول زحمت بفرمایید فردا عکس از آزمایشش براتون بفرستم تا راهنماییم کنید

انشالله درست میشه چی بگم بخدا اینم از وضع و اوصاع ما

انشالا...من خیلی سختی کشیدم از طرف خانواده ی همسرم واقعا اذیت شدم بخاطر خیلی چیزا...الانم توو زندگیم هیچ دلخوشی ندارم دلم فقط ب این خوشه ک ب امید خدا ب همین زودیا منم مامان شم انشالا.. 

انشالا مشکل شما و دوستای دیگمونم حل میشه ب زودی

انشالا...من خیلی سختی کشیدم از طرف خانواده ی همسرم واقعا اذیت شدم بخاطر خیلی چیزا...الانم توو زندگیم ...

اخه مشکل ک از شوهرته، چرا خانوادش اذیت میکنن؟