2777
2789
عنوان

شوهرم میگه حسودی

838 بازدید | 54 پست

میخاد بره برا خواهرش که شوهر داره و عقد کرده اس خرید کنه اون وقت من خودم سال تا سال برام خرید میکنه ... ما خودمون وضعمون اوکی نیس که ... تازه هنوز یه خونه هم نداریم ..من هی کم خرج میکنم که جمع کنیم خونه بخریم ولی شوهرم میخاد بره برا ابجیش خرید کنه ..اخه بابا ندارن .میگم تو تنها برادرش نیستی بگو همه پول بذارن میگه تو حسودی ...

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق داری . حالا یا حسادت یا هرچی ک اسمشو میزاره شما راضی نباشی درست نیست . انگار از دهن زنش بزنه برای زن یکی دیگه خرید کنه . ولی خب دلمم میسوزه شاید خواهرش میخواد از این طریق سربلند شه پیش شوهرش بعدا تو سری نخوره . مردای این دوره زمونه رو ک میشناسی . اما وظیفه اگه وظیفس پس اون یکی برادراهم بیان 

چی بگم هم شما حق داری  عم شوهرت شما بیشترولی

والا اعصابمو ریخته بهم تازه اینا رسم ندارن میخاد خرید کنه برا عروسیش ..حالا شوهرشم پولداره...ها ولی کادو عروسی که با ما نداد اصلا ..حالا پر رو کادو هم جدا میخاد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

واااا

حق لباس و خرید تو رو بره برای خواهرش خرید کنه؟! 

چطور روش میشه واقعا؟! 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

گلم خودت میگی پدر ندارن،اونم خواهرش هست و محبت برادرش و نیاز داره اگر شما درک و همراهی داشته باشی قطعا همسرت قدردان خواهد بود.

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
نمیدونم شاید اگه جای همسرت بودم دستمم خالی بود واسه خوشحالی خواهرم که پدر نداره واسش خرید میکردم همی ...

خوب سه تا برادر دیگه هم هس ...شوهر دختره هم وضعش خوبه ...اینام خیلی ولخرجن هر چی دیدن میخان

گلم خودت میگی پدر ندارن،اونم خواهرش هست و محبت برادرش و نیاز داره اگر شما درک و همراهی داشته باشی قط ...

بقیه برادر هاش بگو همه با م بدن که فشار روی یک نفر نباشه

بقیه برادر هاش بگو همه با م بدن که فشار روی یک نفر نباشه

شاید بقیه برادرهاش بی محبتن.

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند