2777
2789
عنوان

شوهرم میگه حسودی

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 54 پست
من الانم با خواهرشوهرام بد بحثم شده ولی هیچ وقت دلم نمیاد به شوهرم بگم براشون چیزی نخره. 

ولی من بدجنس یا حسودم انگار ،،،ولی خب اینی که میخاد عروس شه اول  زندگی میره خونه خودش ماشین هم داره ..خوبه حالا از ما که بعد 4سال هیچی نداریم بکنه...

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ولی من بدجنس یا حسودم انگار ،،،ولی خب اینی که میخاد عروس شه اول  زندگی میره خونه خودش ماشین هم ...

خودت میدونی‌. محبت محبته. چه اوتا پولدار باشن چه نه شما محبتتو بکن. منم حسادت دارم بعضی وقتا. ولی خیلی در تلاشم ک تمام خصوصیتهای بدمو بذارم کنار. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت میدونی‌. محبت محبته. چه اوتا پولدار باشن چه نه شما محبتتو بکن. منم حسادت دارم بعضی وقتا. ولی خی ...

کاشکی بتونم مثل تو فکر کنم ..حداقلش اینه که خودم اذیت نمیشم ...تازه دعوا کردم با همسرم کع اگه تنهایی خریدی باید برا عروسی این یه گردنبند هم برا من بخری 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

کاشکی بتونم مثل تو فکر کنم ..حداقلش اینه که خودم اذیت نمیشم ...تازه دعوا کردم با همسرم کع اگه تنهایی ...

عزیزم منم به اندازه حرفام خوب نیستم. ولی به هر حال باید قبول کنیم شوهرامون خانوادشونو دوس دارن. و باید محبتشونو بهشون نشون بدن از هر طریقی شاید منم تو موقعیت تو مث تو رفتار کنم. واقعا در شرایط تصمیم درستو گرفتن هنر میخواد. 

عزیزم منم به اندازه حرفام خوب نیستم. ولی به هر حال باید قبول کنیم شوهرامون خانوادشونو دوس دارن. و با ...

چون خودش کادو عروسی نداده بیشتر به دل گرفتم ...ولی خب ب درک من خریدای خودم میکنم ..اگه موند بگو برا اینم بخره

چون خودش کادو عروسی نداده بیشتر به دل گرفتم ...ولی خب ب درک من خریدای خودم میکنم ..اگه موند بگو برا ...

خخخخخخخ خیلی باحالی دو ساعته برات سخنرانی انگیزشی کردم. یعنی با این پست آخرت تاییدش کردی بدجور. موفق باشی

خخخخخخخ خیلی باحالی دو ساعته برات سخنرانی انگیزشی کردم. یعنی با این پست آخرت تاییدش کردی بدجور. موفق ...

حرفات بدجور روم تاثیر گذاشت ..متحول شدم ..😝😛😁😁

خخخخخخخ خیلی باحالی دو ساعته برات سخنرانی انگیزشی کردم. یعنی با این پست آخرت تاییدش کردی بدجور. موفق ...

این تاپیک گزارش میزنی حذف شه

چی بگم هم شما حق داری  عم شوهرت شما بیشترولی

این تاپیک رو گزارش میزنی حذف شه لطفا

این تاپیک رو گزارش میزنی حذف شه لطفا

گزارش زدم عزیزم

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
مرسی نتریکدم چرا

بایه دونه نمیترکی بگو پنج شیش نفر بزنند

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙