2777
2789
عنوان

شوهرم میگه حسودی

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 54 پست
خوب سه تا برادر دیگه هم هس ...شوهر دختره هم وضعش خوبه ...اینام خیلی ولخرجن هر چی دیدن میخان

میدونم تو هم حق داری ولی گاهی غرور مردانه هست دیگه دوست داره خودش بخره خودش ذوق کنه 

واااا حق لباس و خرید تو رو بره برای خواهرش خرید کنه؟!  چطور روش میشه واقعا؟!

گفته فردا پس فردا اول میرم برا تو خرید میکنم ..ولی من در طول سال یه دست لباس زیر هم نخریده بودم حتی برا عید . حالامیخام یه جوری خرج بذارم رو دستش که نتونه دیگه چیزی برا کسی بخره

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفته فردا پس فردا اول میرم برا تو خرید میکنم ..ولی من در طول سال یه دست لباس زیر هم نخریده بودم حتی ...

آره کارخوبی میکنی

چرا خرج نکنی در طول سال به اندازه ی نیازت خرج کن و پول بگیر ازش و پس انداز کن که دیگه از این کاراش نکنه😏😏

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
میدونم تو هم حق داری ولی گاهی غرور مردانه هست دیگه دوست داره خودش بخره خودش ذوق کنه 

اینا عقد کردن ما بهش یه دستبند و یک انگشتر دادیم ما عروسی کردیم هیچی نداد ... هیچیا...پاشد رفت طلا فروشی برا خودش النگو خرید تو عروسی بپوشه ..حالا توقع کادو هم داره..بعدش هم اینا هر چی دیدن میخان 10میلیون باید شوهرم بذه این بره لباس بخره

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

آره کارخوبی میکنی چرا خرج نکنی در طول سال به اندازه ی نیازت خرج کن و پول بگیر ازش و پس انداز کن که ...

اره همین میکنم  کل کمدم هم  لباساش دادم خیریه گفتم کهنه شده مال یه سال قبله

حق داری.بگو بخری برای منم باید بخری

گفته اول برا تو میخرم .ولی دوس ندارم برا خواهرش بخره

گفته فردا پس فردا اول میرم برا تو خرید میکنم ..ولی من در طول سال یه دست لباس زیر هم نخریده بودم حتی ...

خواهری یه چیزی بهت میگم ناراحت نشو. واقعا اگه این رفتارو بکنی یعنی خیلی بدجنسی. 

بگو اره حسودم هرچی برااون میخری برای منم بخر

گفته اول برا تو میخرم هر چی خواستی ..ولی دختره عقد هس وضع شوهرش خوبه بگو شوهرش بخره

خواهری یه چیزی بهت میگم ناراحت نشو. واقعا اگه این رفتارو بکنی یعنی خیلی بدجنسی. 

اره خودمم دارم حس میکنم ...ولی قتی میبینم اون داداشا که پولدار ترن نمیدن حرصم میگیره

[QUOTE=88236010]حق داری . حالا یا حسادت یا هرچی ک اسمشو میزاره شما راضی نباشی درست نیست . انگار از دهن زنش بزنه برای ...[/QUOTEشوهرمم میگه اول برا تو میرم خرید ..ولی اینا خواهرش  و شوهرش حتی کادو عروسی هم بهم نداده .. و اینکه رسم ندارن ...حالا میخاد بده بگو همه داداشا پول بزارن بدن نه ک تو این بی پولی این 10ملیونبده

یه بار عیب نداره. بذار بره بخره. خدا بهتون برکت میده. همیشه مهریونی جواب میده. 

اخع ما خودمون هنوز خونه ماشین نداریم داداشای دیگه خونه هاشون قصره بگو همه پول بزارن بدن  .. این که تنها نیس

اره خودمم دارم حس میکنم ...ولی قتی میبینم اون داداشا که پولدار ترن نمیدن حرصم میگیره

یه جمله بهت میگم مثل بارون باش ک به همه جا میباره. تو خوبی خودتو در حد وظیفت انجام بده. کاری به اونا نداشته باش. شاید اونا نمیتونن نمیخوان یا هر دلیل دیگه ای. خوب بودن خودتو منوط به خوب بودن اونا نکن. تو از این زاویه نگاه کن. با این کار محبت شوهرت و خواهرش بیشتر میشه. خدا از تو و شوهرت راضیه. دیگه چی میخوای. انشااله خدا دوبرابرشو بهت بده

یه جمله بهت میگم مثل بارون باش ک به همه جا میباره. تو خوبی خودتو در حد وظیفت انجام بده. کاری به اونا ...

خودت بودی جای من راضی بودی؟؟