2777
2789
عنوان

جاری حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 54 پست
اول اون جاری بوده بعد شما اومدی؟ واقعا چجوری وقتی میدومین دوست دخنره خواهر جاری بوده تن به ازدواج می ...

اره من عروس دومم..بخدا نمیدونم چرا عقلمو از دست دادم قبول کردم 

نه از وقتی عقد کردم نه مامانه جاریم باهام حرف میزنه نه خواهرش..حتی جاریمم جلوی مامان و خواهرش باهام ...

چه مسخره 😒

اگه شد دونجا و رهن بدید برید جای دیگه  اگرم نشد  

همون جوری که میخوای باشی از اول اون جوری باش تو بری هر جور باشی اول باید تا اخر همون جوری باشی  

نذار زیاد وارد حریم شخصیت بشن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر شوهر من هر چیزی بخرم تا آخر همون هفته حتما رفته عینشو خریده.  درکت میکنم.

من چی بگم که از پیرزنشون گرفته تا نوه با من مسابقه دارن. 😐مادرشوهرم سرویس طلا عین من خرید چند روز بعد خرید نامزدی من. دختر برادرشوهرم با من خیلی اختلاف سنی نداره همش سرش توی کار منه که چی می خرم چی می پوشم میره به مامانش که از من کلی بزرگتره اطلاع می ده. 

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️
خواهر شوهر من هر چیزی بخرم تا آخر همون هفته حتما رفته عینشو خریده.  درکت میکنم.

خیییییلی کار بدیه چون من خودم از این کارا نمیکنم متنفرم از این رفتارا ..جالب اینجاس من هر رنگی لباس میخرم دو روز بعد میبینم خواهره جاریم رفته اون رنگی خریده 

باز صد رحمت ب مادرشوهر..من قیافه جاریمو نمیخوام ببینم ب این فک میکنم ک یه روز خواهرش بیاد خونش من سک ...

نه اونجا واینایستی بهونه بیار برو یک جایی دیگه شوهرتو قانع کن. شاید زمان ببره ولی آخرش مجبوره قانع بشه. به خود خونه، محلش یا چیزایه دیگه و اخلاق جاری و ...  سعی کن همیشه احساس ناراحتی کنی. توکلت به خدا باشه درست میشه

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب

عجب 

خدا را شکر هنوز بی شخصیت نیستی اومدی تایپی زدی  خیلی بامزه بود تایپیکت 

خودت گفتی خودت جواب دادی

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
نه اونجا واینایستی بهونه بیار برو یک جایی دیگه شوهرتو قانع کن. شاید زمان ببره ولی آخرش مجبوره قانع ب ...

شوهرم محاله از اونجا دل بکنه من میشناسمش دیگ ..جالبه همیشه هم طرفدار جاریمه ..جاریم یع گرگه تو لباس بره ..میدونه چجوری ادمارو جذب خودش کنه

عجب  خدا را شکر هنوز بی شخصیت نیستی اومدی تایپی زدی   خیلی بامزه بود تایپیکت  خودت ...

ربطی نداره من تاپیک زدم ک اروم بشم وگرن کسی منو نمیشناسه ک ابروی جاریم یا ادم دیگه ای بره

خیییییلی کار بدیه چون من خودم از این کارا نمیکنم متنفرم از این رفتارا ..جالب اینجاس من هر رنگی لباس ...

من خودمم از این که ازم تقلید کنند بدم میاد برای همین نمیگم بی خیال باش 

ولی چی می کشن اون بندگان خدا همش باید در تکاپوی مثل شما بودن باشند خب سختشونه عذاب می کشن😅

اره من عروس دومم..بخدا نمیدونم چرا عقلمو از دست دادم قبول کردم 

خیلی نشد روش خیلی مهم اینه که الان همسرت دوست. الان اون خواهر جاریت داره میسوزه وقتی تو رو میدی که. تو که باید به خودت بنازی. منم دختر خاله ی شوهرن رو برایه شوهرم میخواستند وقتی میریم خونشون دختره از اتاقش بیرون نمیاد. ولی من اصلا ناراحت نیستم😇

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
چه مسخره 😒 اگه شد دونجا و رهن بدید برید جای دیگه  اگرم نشد   همون جوری که میخوای باشی ا ...

انگار باید بسوزم و بسازم ..اصلا خوشحال نیستم واسه خونه ساختن ..هی ارزو میکنم ایشالا اون خونه اتیش بگیره پودر بشه ..مردم صاحب خونه میشن خوشحال میشن اونوقت من....

من چی بگم که از پیرزنشون گرفته تا نوه با من مسابقه دارن. 😐مادرشوهرم سرویس طلا عین من خرید چند روز ب ...

اینجور افراد عقده ای هستن واز خودشون سلیقه ای ندارن.

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

حساس نشو روش خیلی. مهم اینه که الان همسرت توست. الان اون خواهر جاریت داره میسوزه وقتی تو رو میبینه که. تو که باید به خودت بنازی. منم دختر خاله ی شوهرم رو برایه شوهرم میخواستند وقتی میریم خونشون دختره از اتاقش بیرون نمیاد. ولی من اصلا ناراحت نیستم😇

خیلی نشد روش خیلی مهم اینه که الان همسرت دوست. الان اون خواهر جاریت داره میسوزه وقتی تو رو میدی که. ...

وایی من اصلا نمیتونم تحمل کنم دلم میخواد از گلوی دختره بگیرم خفش کنم😁

درکت میکنم منم گوشی خریدم جاریم تا دیدم من گوشی خریدم پول نداشتن بخره گوشیه شوهرشو ک مدلش از گوشیه خودش بالاتر بود ازش گرفت 

برای باردار شدنم ی صلوات بفرستین😍😘
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792